Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Α.Σ: «Με το… διπλό ΠΑΟΚάρα»

Επιθυμώντας να προσθέσει στο ενεργητικό του ακόμη τρεις βαθμούς, ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με φόντο τη 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League, υπολογίζοντας εκ νέου στις υπηρεσίες του Αντρίγια Ζίβκοβιτς κατόπιν των ενοχλήσεων που επιβράδυναν την αγωνιστική του ετοιμότητα.

Από πλευράς ΑΣ ΠΑΟΚ ως είθισται δόθηκε σύνθημα νίκης στο γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως «ο Δικέφαλος θέλει να μείνει στον δρόμο των νικών και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μία απαιτητική αναμέτρηση, την οποία καλείται να διαχειριστεί με σύμμαχο την εμπειρία και την αδιαμφισβήτητη ποιότητα που διαθέτει».

Για την 17η αγωνιστική της Super League, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας, την Κυριακή 7 Ιανουαρίου και ώρα 19:30, τον συμπολίτη.

Ο Δικέφαλος θέλει να μείνει στον δρόμο των νικών και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μία απαιτητική αναμέτρηση, την οποία καλείται να διαχειριστεί με σύμμαχο την εμπειρία και την αδιαμφισβήτητη ποιότητα που διαθέτει.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του Novasports Prime.


Τελευταία νέα

Ανακοίνωσε Ετζούκε η Σεβίλλη

Η περίπτωση του Κιντέρα Ετζούκε απασχόλησε έντονα το προηγούμενο διάστημα τον ΠΑΟΚ, καθώς οι άνθρωποι του Δικεφάλου τον θεωρούσαν...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version