Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

6/5/2017: Κυπελλούχος μετά από 14 χρόνια στον Βόλο (videos)

Σαν σήμερα, 6 Μαΐου 2017, ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος, επικρατώντας της ΑΕΚ με 2-1 σε έναν επεισοδιακό τελικό, ο οποίος διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου. Σε ένα παιχνίδι το οποίο σημαδεύτηκε από πάρα πολλά επεισόδια πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, ενώ ο τελικός πραγματοποιήθηκε στην… σκιά του θανάτου του Νάσου Κωνσταντίνου.

Αυτό το Κύπελλο ήταν και ο πρώτος τίτλος του ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Σαββίδη στο «ασπρόμαυρο» τιμόνι, ενώ ο Δικέφαλος επέστρεψε στις κατακτήσεις τροπαίων μετά το 2003, όπου είχε κατακτήσει και πάλι το Κύπελλο.

Με αυτή την κατάκτηση, ο ΠΑΟΚ είχε φτάσει τα πέντε Κύπελλα τότε και συνολικά με τα (τότε) δύο πρωταθλήματα είχε φτάσει συνολικά στα επτά τρόπαια. Βέβαια, από τότε οι «ασπρόμαυροι» κατέκτησαν τα Κύπελλα Ελλάδος το 2018, το 2019 και το 2021, ενώ έφτασε και στην κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος την σεζόν 2018/19.

Όσον αφορά το παιχνίδι του τελικού του 2017, η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς, είχε επικρατήσει με 2-1, με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να ανοίγει το σκορ στο 24ο λεπτό, με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να ισοφαρίζει δύο λεπτά αργότερα. Το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη έδωσε ο Πέντρο Ενρίκε, ο οποίος στο 81ο λεπτό, έκανε με κοντινή κεφαλιά το τελικό 2-1. Πολυτιμότερος του τελικού είχε αναδειχθεί ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η FORZA δίνει άλλο νόημα στην Κυριακή

Η FORZA έκανε το μεγάλο βήμα καινοτομώντας στο χώρο του Αθλητικού Τύπου Από το Σάββατο 18 Μαΐου (και όλη την εβδομάδα) κυκλοφορεί...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version