Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ζαμπά: «Όλοι οι παίκτες θα ήθελαν έναν Λουτσέσκου»

Δημοφιλή

Ο Λέο Ζαμπά μίλησε στην κάμερα της NOVA για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό την Κυριακή 27/2.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ των «ασπρόμαυρων» αποθέωσε τον Ράζβαν Λουτσέσκου, ενώ αναφέρθηκε και στο τι άλλαξε μετά την επιστροφή του στον Δικέφαλο

Για το πώς έζησε την πρόκριση επί της Μίνιτλαντ:

«Ήταν μια πολύ καλή ατμόσφαιρα, ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, από τα παιχνίδια που μπορούν να σε μεγαλώσουν. Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι της Κυριακής για το πρωτάθλημα. Έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν να έχουμε φρεσκάδα στην ομάδα, γιατί όλοι μας θέλουμε να φτάσουμε στο σημείο να γίνουμε ξανά πρωταθλητές».

Για την μετάβαση από την Ευρώπη στο πρωτάθλημα:

«Για εμένα είναι φυσιολογικό, γιατί στην Βραζιλία που ήμουν τον τελευταίο χρόνο τα παιχνίδια ήταν κάθε τρεις ημέρες. Σίγουρα δεν είναι κάτι εύκολο γιατί υπάρχουν παιχνίδια που έχουν μεγάλη ένταση, πολύ μεγάλη απαίτηση, οπότε πρέπει να κάνεις πολύ καλή αποθεραπεία για να μην αντιμετωπίσεις πρόβλημα στο επόμενο παιχνίδι».

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι η οικογένειά μου εδώ. Έχω περάσει πάρα πολύ όμορφες στιγμές, με τον προπονητή με τους συμπαίκτες μου, η οικογένειά μου είναι εδώ μου αρέσει η πόλη, οπότε είμαι χαρούμενος».

Για το τι άλλαξε για τον ίδιο:

«Είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα από όταν ήρθα, πλέον είμαι πιο έμπειρος. Είχα μια πολύ δύσκολη στιγμή με τον τραυματισμό μου και πιστεύω ότι έχω επιστρέψει πιο δυνατός».

Για τον Λουτσέσκου:

«Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, γιατί είναι ένας άνθρωπος που μου έχει δείξει μεγάλη εμπιστοσύνη. Επικοινώνησε μαζί μου μετά το τέλος της σεζόν στην Βραζιλία και μου ζήτησε να επιστρέψω. Νομίζω ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν έναν τέτοιο προπονητή, να μην μιλάει πολύ αλλά να βοηθάει τους ποδοσφαιριστές του και να προσπαθεί να τους κάνει καλύτερους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σοκ στην Premier League: Δύο ποδοσφαιριστές συνελήφθησαν για υπόθεση βιασμού!

Σοκαριστική είναι η είδηση που μεταδίδουν τα αγγλικά ΜΜΕ, καθώς δύο ποδοσφαιριστές της Premier League συνελήφθησαν για υπόθεση βιασμού. Συγκεκριμένα,...

Στην ίδια κατηγορία