Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

«Υψηλές φιλοδοξίες»

Δημοφιλή

Σε συνέντευξη που έδωσε σε μέσο της πατρίδας του, ο Ντομινίκ Κοτάρσκι αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στον Δικέφαλο, αλλά και στους στόχους της ομάδας.

«Στον ΠΑΟΚ τα κατάφερα καλά, είμαι ικανοποιημένος. Στην πραγματικότητα, ίσως είναι καλύτερα να πω ότι απολαμβάνω τη Θεσσαλονίκη, η Ελλάδα είναι μια υπέροχη χώρα για να ζεις, η Θεσσαλονίκη είναι μια όμορφη πόλη, το κλαμπ είναι υπέροχο. Όλα είναι πραγματικά τέλεια! Και αυτό που είναι πιο σημαντικό για την ποδοσφαιρική μου ιστορία είναι το γεγονός ότι είμαι βασικός συνεχώς. Η ιστορία είναι ότι ο ΠΑΟΚ έφτιαξε μια νέα ομάδα και ότι τα πάει αρκετά καλά στην αρχή της σεζόν. Ελπίζω να συνεχίσουμε σε θετικό ρυθμό».

Για τις φιλοδοξίες του Δικεφάλου μετά τις πέντε πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος: «Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για αυτό τώρα, γιατί έχουν παιχτεί μόνο πέντε γύροι, η σεζόν μόλις ξεκίνησε. Φυσικά, οι οπαδοί μας θέλουν σίγουρα σπουδαία πράγματα από εμάς, ελπίζουν σε νίκες, επιτυχίες. Είναι φυσιολογικό ο ΠΑΟΚ να έχει φιλοδοξίες. Τέλος, δεν θα πήγαινα Θεσσαλονίκη αν ο σύλλογος δεν είχε φιλοδοξίες. Θέλω να παλέψω για τρόπαια. Αλλά να τονίσω ότι αυτή τη σεζόν ο σύλλογος μου αποφάσισε να δημιουργήσει και να συγκεντρώσει μια ομάδα. Έχουμε, θα έλεγε κανείς, μια αρκετά νέα ομάδα, με πολλούς νεαρούς παίκτες. Η ομάδα είναι πραγματικά ανανεωμένη. Χρειάζεται λίγος χρόνος για να «κάνουμε κλικ» όλοι μαζί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο χρόνος θα δείξει».

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας: «Σίγουρα υπάρχει τρέλα στην κερκίδα. Είναι δύσκολο ακόμη και να το περιγράψω. Πρέπει να το ζήσεις, να νιώσεις την ατμόσφαιρα, η οποία είναι υπέροχη. Ήξερα πριν έρθω στον ΠΑΟΚ τι είδους παθιασμένους οπαδούς έχει αυτός ο σύλλογος, τι είδους υποστήριξη παρέχει, αλλά είναι διαφορετικό όταν έρχεσαι στον τόπο και το ζεις. Είναι μια ξεχωριστή εμπειρία, είναι χαρά να παίζεις μπροστά σε τέτοιους οπαδούς όπως ο δικός μας. Έκανα μια σπουδαία κίνηση πηγαίνοντας στον ΠΑΟΚ. Ακριβώς σε όλα τα κομμάτια, και φυσικά το πιο σημαντικό είναι ότι παίζω συνεχώς. Ήταν ένα μεγάλο βήμα μπροστά για μένα. Σε σύγκριση με την Γκόριτσα, είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα προς τα πάνω. Πιστεύω στον εαυτό μου, έχω εμπιστοσύνη, είμαι χαρούμενος».

Προηγούμενο άρθροΒασικός και… ασίστ
Επόμενο άρθροH ώρα του Νέσμπεργκ


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην απεργία

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι Ενώσεις συντακτών της χώρας. Διαβάστε αναλυτικά… «Με κοινή απόφαση της ΠΟΕΣΥ,...

Στην ίδια κατηγορία