Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Υπόθεση λίγων λεπτών

Δημοφιλή

Το συμβόλαιο του Πάμπλο Γκαρσία με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται τον ερχόμενο μήνα, ωστόσο είναι κοινό μυστικό ότι οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί.

Η σχέση του Ουρουγουανού με το Δικέφαλο δεν είναι η τυπική μεταξύ ενός υπαλλήλου και μιας εταιρείας, αντίθετα είναι σχέση ζωής, με παρελθόν, παρόν και, όπως φαίνεται, με…πολύ μέλλον.

Τον Ιούνιο του 2018 ο Γκαρσία είχε υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ για άλλα δύο χρόνια. Εφθασε, λοιπόν, το πλήρωμα του χρόνου, προκειμένου οι δύο πλευρές να συζητήσουν ξανά τους όρους της μελλοντικής συνεργασίας τους. Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν χωρούν κλισέ, του τύπου «να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων» και άλλα τέτοια συναφή, που κατά κόρον χρησιμοποιούνται σε ρεπορτάζ, όταν πρόκειται για συμβόλαια που ολοκληρώνονται και μένει να φανεί αν θ’ ανανεωθούν ή όχι. Εδώ πρόκειται για μια ξεχωριστή περίπτωση, που όμοια της δεν συναντάται, όχι μόνο στον ΠΑΟΚ, αλλά ίσως και σε οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα.

Η ΔΗΜΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ  Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ

Ο Γκαρσία, που διανύει ήδη τη δεύτερη δεκαετία παραμονής του στη Θεσσαλονίκη, έχει κερδίσει με τη συνολική στάση και συμπεριφορά του το θαυμασμό και την αγάπη των φιλάθλων της ομάδας, στις τάξεις της οποίας συγκεντρώσει εξαιρετικά μεγάλα ποσοστό δημοφιλίας. Μάλιστα, σε πρόσφατη ψηφοφορία, μέσω της ιστοσελίδας της ΠΑΕ, συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της τελευταίας δεκαετίας. Φυσικά, δεν είναι αυτός ο κύριος λόγος, που παραμένει ενεργό μέλος του συλλόγου ακόμη και μετά την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Ο λατινοαμερικάνος έχει αποδείξει με τη δουλειά που κάνει τα πέντε τελευταία χρόνια στην ακαδημία της ομάδας τις ικανότητες του και ως προπονητής, κατακτώντας, μεταξύ άλλων, τρία σερί πρωταθλήματα τις ισάριθμες τελευταίες χρονιές (συμπεριλαμβανομένης της φετινής).

«Η Ελλάδα είναι η χώρα που έχω μείνει τα περισσότερα χρόνια μετά την πατρίδα μου. Εδώ έχουν μεγαλώσει τα παιδιά μου και εδώ είναι και η ομάδα, που έχω δεθεί και αγαπήσει, ο ΠΑΟΚ. Είναι το σπίτι μου εδώ και τόσα χρόνια και αισθάνομαι καλά» είχε τονίσει στην πρόσφατη συνέντευξη του στη FORZA, προσθέτοντας: «Είμαι ευχαριστημένος με την δουλειά που κάνω με τα παιδιά και ελπίζω να είναι ευχαριστημένη και η οικογένεια Σαββίδη και ο ΠΑΟΚ το ίδιο».

ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΗΛΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟΥ

Τα… αισθήματα, βέβαια, είναι αμοιβαία. Ολοι γνωρίζουν την άριστη σχέση, που υπάρχει μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη (αλλά και των δύο γιων του) με τον Γκαρσία και το πόσο εκτιμάει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, τόσο το χαρακτήρα, όσο και τη δουλειά και τις ικανότητες του Ουρουγουνού. Ανθρωποι, που γνωρίζουν καλά και με λεπτομέρειες τη συγκεκριμένη σχέση αλληλοεκτίμησης και αλληλοσεβασμού διαβεβαιώνουν ότι ένα και μόνο μεταξύ τους ραντεβού, και μάλιστα χωρίς ν’ απαιτηθεί να καταναλώσουν και πολλά λεπτά της ώρας, θα είναι αρκετό, προκειμένου να επισφραγιστεί η συνέχιση της μεταξύ τους συνεργασίας και για τα επόμενα χρόνια.

«Πρόκειται για ένα τεράστιο κεφάλαια συνολικά για το σύλλογο του ΠΑΟΚ. Είναι καθοριστική η συμβολή του την τελευταία τετραετία, που είναι μαζί μας ως πρώτος προπονητής στην Κ-19» είχε τονίσει για τον Γκαρσία, μιλώντας επίσης στη FORZA, o γενικός διευθυντής τμημάτων υποδομής και ανάπτυξης, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, συμπληρώνοντας: «Εύχομαι να είναι πολλά χρόνια μαζί μας για να βοηθήσει τους παίκτες σ’ αυτό το μεταβατικό στάδιο, να διεκδικήσουν δηλαδή τα όνειρα τους στο ανδρικό ποδόσφαιρο». Και, όπως όλα δείχνουν, η ευχή του θα πιάσει τόπο.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χωρίς Σχίζα στον «τελικό» με το Μαρούσι

Χωρίς τον Σταύρο Σχίζα συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι απέναντι στο Μαρούσι ο ΠΑΟΚ, σε έναν αγώνα...

Στην ίδια κατηγορία