Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Υπολογίζεται από την Κολωνία ο Λημνιός

Δημοφιλή

Όντας σε πολύ καλό «φεγγάρι», ο Δημήτρης Λημνιός είδε την τύχη να του γυρνάει την πλάτη, αφού τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με την Κύπρο, για το Nations League. Ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ είχε ένα εξαιρετικό πέρασμα ως δανεικός στην Τβέντε, με τον τραυματισμό στον χιαστό να τον αφήνει εκτός για πολλούς μήνες και να τον υποχρεώνει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Έτσι, επέστρεψε στην Κολωνία, όπου και ανήκει, με τον Αθλητικό Διευθυντή της ομάδας, Κρίστιαν Κέλερ να μιλάει για την περίπτωση του, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως υπολογίζεται κανονικά. Μάλιστα, στο περιθώριο των δηλώσεων του εκτίμησε πως θα είναι σε θέση να επιστρέψει σε κομμάτι των προπονήσεων της ομάδας τον προσεχή Ιανουάριο του 2023, άρα δεν αναμένεται η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση πριν τον Φεβρουάριο του 2023.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Έχει συμβόλαιο στην ομάδα και είναι μέλος του ρόστερ στον προγραμματισμού Πρέπει να δούμε πως θα είναι ο “Ντίμι” όταν επιστρέψει από τον τραυματισμό. Γεγονός αποτελεί ότι ο δανεισμός στη Τβέντε του έκανε καλό».


Τελευταία νέα

Κλάους: «Τι είσαι για μένα κανείς δεν ξερει»

98 χρόνια περήφανης ιστορίας κλείνει σήμερα (20/4) ο ΠΑΟΚ, με τον Στέφανο Αθανασιάδη να μην ξεχνά την μεγάλη του...

Στην ίδια κατηγορία