Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Υπάρχει και το γόητρο

Δημοφιλή

Το σκορ του πρώτου αγώνα και η βαριά ήττα με 5-1 από τη Ζίλινα δεν σημαίνουν ότι η αποστολή της Κ-19 του ΠΑΟΚ θα πάει για… τουρισμό στη Σλοβακία για το παιχνίδι ρεβάνς.

Η μεγάλη σε έκταση νίκη της ομάδας νέων της Ζίλινα στο παιχνίδι του Καυτανζογλείου έχει κρίνει ουσιαστικά την υπόθεση της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουθ Λιγκ, ωστόσο και οι παίκτες του Στέλιου Μαλεζά θα επιδιώξουν να δώσουν μια «απάντηση» και να δείξουν ότι το σκορ του πρώτου αγώνα δεν αντανακλά τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Πέρα από όλα τα άλλα, υπάρχει και το γόητρο, για αυτό και οι νέοι του Δικεφάλου θέλουν να πάρουν την εκτός έδρας νίκη σε έναν ευρωπαϊκό αγώνα.

Ο αγώνας με τη Ζίλινα, που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη στις 17.30, θα διεξαχθεί στο γήπεδο, που χρησιμοποιεί κι η αντίστοιχη ανδρική ομάδα των Σλοβάκων, που έχει χωρητικότητα έντεκα χιλιάδων θέσεων.

Απών από τη ρεβάνς με τη Ζίλινα θα είναι ο Γκουστάβο Βαρέλα, μοναδικός σκόρερ του ΠΑΟΚ στον πρώτο αγώνα του Καυτανζογλείου. O μεγαλύτερος γιος του Φερνάντο Βαρέλα, που έχει γεννηθεί στη Λισαβώνα, κλήθηκε στην εθνική νέων της Πορτογαλίας για να συμμετάσχει σε προπονήσεις ενόψει των αγώνων για την προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, η τελική φάση του οποίου θα διεξαχθεί το επόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα του Ισραήλ.

Ο Γκουστάβο Βαρέλα δεν έχει κλείσει ακόμη ούτε τα δεκαεφτά του χρόνια (είναι γεννημένος στις 30 Ιανουαρίου 2005), κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να αγωνίζεται στα παιχνίδια και της Κ-17, στο ρόστερ της οποίας ανήκε και πέρσι. Μέχρι το καλοκαίρι του 2016, όταν κι ο πατέρας του εντάχθηκε στο δυναμικό του ΠΑΟΚ, ο Γκουστάβο μάθαινε ποδόσφαιρο στην ακαδημία της Σπόρτιγκ Λισαβώνας.

Προηγούμενο άρθροΜια… ενδεκάδα διεθνείς
Επόμενο άρθροΕτοιμος ο Σίντκλεϊ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο ΠΑΟΚ είπε χρόνια πολλά στον εαυτό του

O ΠΑΟΚ κλείνει 98 χρόνια ζωής και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ετοίμασε ένα πραγματικά μεγάλο αφιέρωμα για τα γενέθλια του...

Στην ίδια κατηγορία