Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ύμνοι για Λουτσέσκου στη Ρουμανία

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ αγνοεί την ήττα από τον Οκτώβριο του περασμένου έτους ενώ έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ στις τελευταίες 12 αναμετρήσεις του.

Μεγάλο μερίδιο για την βελτίωση της εικόνας του Δικεφάλου πιστώνεται στον προπονητή της ομάδας, Ράζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος έχει καταφέρει να «γυρίσει» το κουμπί μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ και να φέρει τον ΠΑΟΚ στο -6 από την κορυφή του πρωταθλήματος.

Οι επιδόσεις του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσαν να μείνουν απαρατήρητες από τους συμπατριώτες του στη Ρουμανία, οι οποίοι τον εξυμνούν δημόσια για όσα συνεχίζει να πετυχαίνει στην Ελλάδα με τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά το σχετικό δημοσίευμα από Μέσο της Ρουμανίας:

«Οι πιο διάσημοι Ρουμάνοι στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι οι προπονητές. Δεν έχουμε πλέον τον Χάτζι, αλλά έχουμε εκτός από τον Μιρτσέα Λουτσέσκου, τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τον Κοσμίν Ολαρόγιου.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Ράζβαν Λουτσέσκου κέρδισε δύο φορές τον Παναθηναϊκό. Δηλαδή γονάτισε μια παραδοσιακή δύναμη που βρίσκεται στο «σύστημα». Αυτό το 3-0 στην Αθήνα είναι κάτι παραπάνω από ότι μπορεί να αποτυπώσει ο βαθμολογικός πίνακας.

Μόνο δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές, ο Πάολο Μαλντίνι κα ο Ιονούτ Λουπέσκου, έχουν ξεπεράσει τους πατέρες τους. Τώρα ήρθε η ώρα για να εμφανιστεί ο πρώτος προπονητής. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει από τη Ρουμανία και δεν θα βρεις καμία διαμάχη για αυτόν εδώ. Παλιά θα έλεγαν ότι ο Ράζβαν «τιμά τη Ρουμανία». Ο Ράζβαν πλέον διαφημίζει τη Ρουμανία, μακριά από τους θορύβους και τα προβλήματα της».


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Κάναμε την έκπληξη της 20ετίας»

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. «Πραγματικά είναι κάτι...

Στην ίδια κατηγορία