Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

We have a dream!

Δημοφιλή

Δύο από τα συστατικά της επιτυχίας του φετινού ΠΑΟΚ είναι ασφαλώς η συνέπεια του Θανάση Χατζόπουλου και η φιλοσοφία του να μην… τρέχει την τελευταία στιγμή. Το πρώτο μεγάλο «θέλω» του χρηματοδότη της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενόψει της νέας χρονιάς, ήταν να «κλειδώσει» όσο το δυνατόν ταχύτερα η παραμονή του Άρη Λυκογιάννη στον Δικέφαλο. «Βάζει τις βάσεις για του χρόνου, η παραμονή του Άρη Λυκογιάννη και η επιθυμία για δημιουργία κορμού» έγραψε η FORZA στις 6 Μαρτίου, «πιστεύουμε πως το θέμα θα κλείσει τέλη Μαρτίου ή αρχές Απριλίου» δήλωσε ο στενός συνεργάτης του Θανάση Χατζόπουλου, Βασίλης Τριλυράκης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στη FORZA στις 20 Μαρτίου!

Τελικά, η παραμονή του Άρη Λυκογιάννη στο «τιμόνι» της ομάδας και μάλιστα για τα επόμενα τρία χρόνια, «κλείδωσε» στις 31 Μαρτίου. Ο Αθηναίος προπονητής συμφώνησε σε όλα με τον Θανάση Χατζόπουλο για συμβόλαιο μέχρι το 2024 και πλέον το πλάνο του δεύτερου μπαίνει στην επόμενη φάση του. Τίτλος του; H δημιουργία ενός «κορμού», απόλυτα συγχρονισμένος με τα «θέλω» του Άρη Λυκογιάννη!

ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ

Πριν από 11 μήνες, η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ δεν βρίσκονταν απλά στο χείλος του γκρεμού αλλά στον… αέρα προς τον γκρεμό! Η ήττα από το Περιστέρι στο «Παλατάκι» με 75-68 στις 7 Μαρτίου 2020, βύθισε ακόμα περισσότερο τον Δικέφαλο στον «πάτο» της βαθμολογίας και έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο του για παραμονή!

Έναν χρόνο αργότερα, τίποτα δεν είναι το ίδιο! Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, έχει εμπνεύσει ξανά τους φίλους του και έχει κερδίσει τον σεβασμό των αντιπάλων, ενώ η ΚΑΕ έχει αποπληρώσει το μεγαλύτερο μέρος των χρεών προηγούμενων διοικήσεων σε πρώην παίκτες, πρώην προπονητές και μάνατζερ και ετοιμάζεται να τα… μηδενίσει, με την συγκλονιστική ανταπόκριση του κόσμου στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου!

Εξίσου σημαντικό φυσικά το ότι η ομάδα έχει ήδη προπονητή για τα επόμενα χρόνια και αποπνέει τεράστια υγεία, τη στιγμή που όλα τα μέλη της ομάδας έχουν πάρει όλα τα χρήματά τους και για τον μήνα Μάρτιο, γεγονός που δεν είναι… πρωταπριλιάτικο αστείο όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο ίδιος ο Θανάσης Χατζόπουλος!

ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΚΙ… ΑΝΤΡΙΚΙΑ!

Ασφαλώς, με πρώτους τους Θανάση Χατζόπουλο και Άρη Λυκογιάννη, ο δρόμος για τη δημιουργία μίας ακόμα πιο ισχυρής ομάδας, η οποία θα είναι σε θέση και καλύτερο μπάσκετ να παίζει και μεγαλύτερους στόχους να διεκδικεί σε Ελλάδα και Ευρώπη, είναι ακόμα ανηφορικός.

Ωστόσο, οι δύο άντρες μοιράζονται το ίδιο κοινό όραμα για τον ΠΑΟΚ και είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι χρειαστεί για να τα καταφέρουν.

Με τα χρήματα που θα βάλει στα ταμεία η οικογένεια Σαββίδη, τα έξτρα χρήματα από το στοίχημα και τα τηλεοπτικά δικαιώματα – τα οποία φέτος καρπώθηκαν… πρώην – και πιθανότατα έσοδα από εισιτήρια διαρκείας και «απλά» εισιτήρια, η επόμενη ημέρα φαντάζει πιο ευοίωνη. Ακόμα και έτσι όμως, ο Θανάσης Χατζόπουλος δεν προτίθεται να υποθηκεύσει ξανά το μέλλον του ΠΑΟΚ, χωρίς ωστόσο να είναι διατεθειμένος να κάνει… εκπτώσεις στα όνειρά του!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Επιστρέφει στην Ισπανία ο Ντε Χέα;

Χωρίς ομάδα βρίσκεται τους τελευταίους μήνες ο Ντάβιντ Ντε Χέα που αποχώρησε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το περσινό καλοκαίρι. Από...

Στην ίδια κατηγορία