Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Βρσάλικο και Μαρσέλο στην πόρτα της εξόδου

Δημοφιλή

Στην πόρτα της εξόδου του Ολυμπιακού φαίνεται ότι βρίσκεται ο Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος, πέρα από ολιγόλεπτες συμμετοχές, δεν έπεισε τον Μίτσελ ότι είναι έτοιμος και παραμένει εκτός αποστολής. Μάλιστα, πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ουσιαστικά το παράπονό του για τον αποκλεισμό του από τον Ισπανό τεχνικό.

Ο Ολυμπιακός έχει επενδύσει στον Βραζιλιάνο, αλλά μέχρι τώρα δεν του βγαίνει η μεταγραφή. Εν όψει των αλλαγών στο ρόστερ (τις οποίες προανήγγειλε ο Μίτσελ), θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Σε δύσκολη θέση είναι και ο Βρσάλικο.

Ο Κροάτης αμυντικός αντιμετωπίζει πολύ συχνά προβλήματα τραυματισμών, δεν μπορεί να ανταπεξέλθει και το πιθανότερο είναι να μη συνεχίσει, εφόσον δεν βρίσκεται λύση. Ο Μίτσελ από την πρώτη στιγμή που ήρθε τόνισε πόσο σημαντικό είναι να δουλέψει με 24 παίκτες. Οι αποχωρήσεις που δεν έγιναν τότε που ανέλαβε, θα γίνουν το επόμενο διάστημα.


Τελευταία νέα

Νέο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Την αναζήτηση του νέου της προπονητή συνεχίζει η Λίβερπουλ μετά την απόφαση του Γιούργκεν Κλοπ να αποχωρήσει στο τέλος...

Στην ίδια κατηγορία