Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Βρίσκει δίχτυα με Ολυμπιακό ο Ίνγκασον (videos)

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί αντιμέτωπος την Δευτέρα (17/10) με τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον έχει καταφέρει να σκοράρει δύο φορές απέναντι στους «ερυθρόλευκους», παρά την θέση στην οποία αγωνίζεται.

Η πρώτη φορά ήταν στον Πειραιά και στις 1 Δεκεμβρίου του 2019. 

Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες στο Πειραιά, με σκορ 1-1. Στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Μίσιτς έφερε την μπάλα με επικίνδυνη εκτέλεση φάουλ μέσα στην περιοχή, ο Σα στην προσπάθειά του να μπλοκάρει είδε την μπάλα να του φεύγει από τα χέρια, και ο Ίνγκασον, ο οποίος ακολουθούσε τη φάση, με προβολή έκανε το 0-1.

Στο 64′ ο Γιαννούλης ανέτρεψε τον Ποντένσε, ο Ισπανός ρέφερι έδειξε το σημείο του πέναλτι και ο Βαλμπουενά έγραψε το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ το αγώνα.

Συνθέσεις: 

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας, ΠαπαδόπουλοςΣεμέδοΕλαμπντελαουί, Μπουχαλάκης (60′ Καμαρά), Γκιγέρμε, Βαλμπουενά (66′ Γκερέρο), Μασούρας (41′ Σουντανί), ΠοντένσεΕλ Αραμπί.

ΠΑΟΚ (Αμπελ Φερέιρα): ΖίβκοβιτςΓιαννούληςΚρέσπο, ΊνγκασονΜάτοςΜίσιτςΑουγκούστοΛημνιόςΕλ Καντουρί (66′ Μαουρίσιο), Μπίσεσβαρ (82′ Πέλκας), Σβιντέρσκι (66′ Άκπομ).

Το δεύτερο γκολ του Ίνγκασον απέναντι στον Ολυμπιακό ήταν στις 13 Ιανουαρίου του 2021. 

Για άλλη μία φορά οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με το ίδιο σκορ (1-1) αλλά αυτή την φορά στο γήπεδο της Τούμπας

Στο 51΄ο Ισλανδός αμυντικός πήρε το ριμπάουντμετά την απόκρουση του Σα και έκανε το 1-0 για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία. 

Κόντρα στη ροή του αγώνα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φορτούνη στο 77′, ο Μπα πήρε την κεφαλιά και έκανε το τελικό 1-1.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): ΠασχαλάκηςΒιεϊρίνια, ΙνγκασονΚρέσπο, Γιαννούλης, Σβαμπ, Ελ ΚαντουρίΟυάρντα, Α. ΖίβκοβιτςΜουργκ (83′ Τζόλης), Κρμέντσικ (69′ Σφιντέρσκι).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μάρτινς): Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, ΡέαμπτσιουκΕμβιλά, Καμαρά, Βαλμπουενά (71′ Χασάν), Φορτούνης (82′ Μπουχαλάκης), Βρουσάι (61′ Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπίμ (82′ Μασούρας). 


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία