Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκε δίχτυα μετά από 2,5 χρόνια ο Φιλίπε Σοάρες! (video)

Δημοφιλή

Το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Φαρένσε πέτυχε χθες (3/5) ο Φιλίπε Σοάρες, ο οποίος ξαναμπήκε στον πίνακα των σκόρερ μετά από σχεδόν 2,5 χρόνια!

Ο 25χρονος μέσος βρέθηκε στο αρχικό σχήμα της ομάδας του για τον αγώνα κόντρα στην Φαμαλικάο και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, πλασάροντας σε κενή εστία.

Μέχρι χθες, ο τελευταίος αγώνας που ο Πορτογάλος χαφ χρίστηκε σκόρερ ήταν η εκτός έδρα νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ιωνικού με 0-3, τον Νοέμβριο του 2022.

Έκτοτε, ο Σοάρες δεν κατάφερε να παραμείνει στον Δικέφαλο, πέρασε μια σεζόν ως δανεικός στη Φαμαλικάο χωρίς να εντυπωσιάσει, ενώ ανάλογη είναι η εικόνα του και την φετινή σεζόν στη Φαρένσε, όπου μετρά μόλις 587 αγωνιστικά λεπτά με 1 γκολ και μια ασίστ.

Δείτε παρακάτω το γκολ του:




Τελευταία νέα

Σάκοτα: «Θέλαμε ρεβάνς απέναντι στον ΠΑΟΚ!»

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 71-88 από την ΑΕΚ στο Παλατάκι για την 19η αγωνιστική της GBL. Ο κόουτς...

Στην ίδια κατηγορία