Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Βρέθηκαν 250 τάφοι σε οικόπεδό του Πικέ!

Δημοφιλή

Τα σχέδια του Πικέ για δημιουργία μιας πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας ανατράπηκαν, λόγω σημαντικού ευρήματος σε οικόπεδό του στη Μάλαγα. Ο στόπερ της Μπαρτσελόνα είχε στο πλάνο του να φτιάξει μια ξενοδοχειακή μονάδα, στο θέρετρο Κόστα Ντελ Σολ, στη Μάλαγα, ωστόσο στη διάρκεια των πρώτων εργασιών βρέθηκαν 250 τάφοι. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Marca, οι εργασίες διακόπηκαν, καθώς αρχαιολόγοι θα χρειαστεί να ερευνήσουν περαιτέρω τα ευρήματα.

Πριν από μια εβδομάδα είχε δοθεί το πράσινο φως για να συνεχίσουν οι εργασίες, ωστόσο θα πρέπει να γίνει νέα έρευνα. «Οι τάφοι είναι άδειοι και πιθανότατα δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ, αλλά θα πρέπει να τους ερευνήσουμε. Όλα δείχνουν πως δεν είναι αρκετά πολύτιμοι για να τους διατηρήσουμε, αλλά είναι ένα από τα μεγαλύτερα παλιά νεκροταφεία που έχουν ανακαλυφθεί σε όλη την Ισπανία», ανέφερε σε εφημερίδα της Μάλαγα αρχαιολόγος.

Εκτιμήσεις του ίδιου αρχαιολόγου αναφέρουν πως οι εργασίες θα αρχίσουν τον Ιανουάριο του 2023. Πάντως ο Ζεράρ Πικέ απασχολεί για ακόμη μία φορά τα μέσα ενημέρωσης, καθώς το τελευταίο διάστημα έχει βρεθεί στο στόχαστρο, όχι για την αγωνιστική του απόδοση, αλλά για το χωρισμό του από τη Σάκιρα και τη νέα του σχέση, αλλά και τις ενδεχόμενες δοσοληψίες με τον πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας.


Τελευταία νέα

Oύτε την Πρωτομαγιά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού επρόκειτο να γίνει την περασμένη Κυριακή, αναβλήθηκε ωστόσο προς...

Στην ίδια κατηγορία