Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Viral: Το video με την κλωτσιά του Ετό σε φίλαθλο στο Κατάρ

Δημοφιλή

Μία απίστευτη σκηνή με πρωταγωνιστή τον Σάμουελ Ετό εκτυλίχθηκε έξω από το γήπεδο «974» στο Κατάρ, όπου διεξαγόταν η αναμέτρηση Βραζιλία – Νότια Κορέα. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πλέον πρόεδρος της ομοσπονδίας του Καμερούν, Σάμουελ Ετό δε λογάριασε τη θέση του και τις κάμερες και επιτέθηκε σε Αλγερινό οπαδό, έξω από γήπεδο στο Κατάρ. Ο Ετό βρισκόταν έξω από το στάδιο «974» και όσοι τον αναγνώρισαν έσπευσαν για μια φωτογραφία και καθώς περπατούσε τον πλησίασε και ένας φίλαθλος της Αλγερίας, όπου φαίνεται να του λέει κάτι, κρατώντας και κάμερα.

Αρχικά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Καμερούν δε δίνει σημασία και απομακρύνεται, στη συνέχεια όμως, εκνευρισμένος, σχεδόν τον κυνηγά, με τους σωματοφύλακες του να προσπαθούν να τον συγκρατήσουν. Ο Ετό έκανε πίσω, αλλά μετά τον κλωτσά με το γόνατο στο πρόσωπο και τον ρίχνει κάτω. Όσοι ήταν τριγύρω φυσικά σάστισαν με το σκηνικό, καθώς ο Ετό μάλλον ξέχασε ότι πλέον είναι και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας του.

Το video που κυκλοφόρησε έγινε viral:


Τελευταία νέα

Σε κατάμεστο «Καραϊσκάκης» το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Περισσότερα από 28.000 εισιτήρια έχουν φύγει για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ (21/4, 20:30) και το σπουδαίο...

Στην ίδια κατηγορία