Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Βήμα πρόκρισης για ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Στο πρώτο παιχνίδι του 3ου γύρου του European Cup Men, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε ως τυπικά φιλοξενούμενος την ZRK Tenax Dobele στο «Σπίτι του Χάντμπολ» το απόγευμα της Παρασκευής 26 Νοεμβρίου 2021. Ο Δικέφαλος, παίρνοντας τη νίκη με 25-28, έκανε ένα σημαντικό βήμα, φτάνοντας πιο κοντά στην πρόκριση στον επόμενο γύρο του θεσμού.

Οι δύο ομάδες μπήκαν νευρικά στο ματς, με αποτέλεσμα η τυπικά γηπεδούχος Ντόμπελε να προηγηθεί με το ισχνό 3-2 στα πρώτα λεπτά, το οποίο μετέτρεψε σε 5-2 και 7-4 μπλοκάροντας επιθετικά τον Δικέφαλο. Με την πάροδο του ματς οι παίκτες του Πάνου Γούσιου βρήκαν ρυθμό με αποτέλεσμα να μειώσουν σε 12-11 με τον Σεϊρεκίδη και να ισοφαρίσουν στα 14 τέρματα με σκόρερ τον Τζωρτζίνη, παίρνοντας μάλιστα και προβάδισμα με 14-16 από τον Νικολαίδη. Εν τέλει, το πρώτο μέρος έκλεισε με τους ασπρόμαυρους στο 15-16.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και του δευτέρου ημιχρόνο, με την Λετονική ομάδα να προσπερνά με 19-18 αλλά τον ΠΑΟΚ με δικό του επί μέρους να παίρνει ξανά κεφάλι με 20-21 στο 40′. Σε εκείνο το σημείο ο Δικέφαλος σκλύρηνε την άμυνά του και βρίσκοντας λύσεις μπροστά πήγε στο +3 (22-25) με γκολ του Σεϊρεκίδη, ο οποίος έκανε και το 23-28 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, προερχόμενη από ακόμη μία καλή ανασταλτική προσπάθεια του Δικεφάλου στο δεύτερο τριαντάλεπτο. Οι Λετονοί αντέδρασαν και με δύο διαδοχικά γκολ έριξαν την διαφορά στα 3 τέρματα (25-28), με το σκορ να παραμένει έτσι έως το τέλος και τον ΠΑΟΚ να παίρνει τη νίκη και την μικρή αλλά σημαντική διαφορά ενόψει του επαναληπτικού της Κυριακής (28/11 – 16:00).

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 16:00, θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος αγώνας του 3ου γύρου στο «Σπίτι του Χάντμπολ», με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ, αυτή την φορά, και φιλοξενούμενη τη ΖRK Tenax Dobele, όπου ο ΠΑΟΚ θα θελήσει να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

ZRK Tenax Dobele – ΠΑΟΚ: 25-28

Ημίχρονο: 15-16

Προηγούμενο άρθροΒήμα πρόκρισης
Επόμενο άρθροΕίπε αντίο στη Βάσκο ο Ζαμπά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Φοβερή ατμόσφαιρα στην Τούμπα!

Σχεδόν 30 λεπτά απομένουν για την έναρξη της σπουδαίας ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ και το γήπεδο...

Στην ίδια κατηγορία