Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Βιεϊρίνια: «Να κλείσουμε την σεζόν με τον καλύτερο τρόπο!»

Δημοφιλή

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου στην συνέντευξη Τύπου, μία μέρα πριν τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στην ΑΕΚ (24/5, 20:30) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός του Δικεφάλου:

Τι το διαφορετικό έχει ο αυριανός τελικός:

«Ότι δεν θα έχει κόσμο. Είναι ένας ακόμη τελικός, με έναν αντίπαλο που σε όλη την διάρκεια της σεζόν ήταν η καλύτερη ομάδα. Τους τελικούς δεν τους παίζεις, όμως τους κερδίζεις».

Τι σημαίνει γι’ αυτόν το δεν παίζω τους τελικούς αλλά τους κερδίζω:

«Είναι ένα παιχνίδι. Όποιος το θέλει περισσότερο το κερδίζει, συνήθως γιατί έχουμε και το παράδειγμα του περσινού. Από το 2017 μέχρι σήμερα έχουμε παίξει πολλούς τελικούς. Κερδίζει αυτός που κάνει τα λιγότερα λάθη, είμαστε σχεδόν σε κάθε τελικό από το 17. Θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο την σεζόν».

Για το αν ο τελικός επηρεάσει την επόμενη σεζόν:

«Ένα τελικός είναι ένας τελικός. Είναι μια σεζόν με πολλές αλλαγές παικτών για εμάς, πολλοί από αυτοί είναι πρώτος τους τελικούς. Ξέρουμε ότι μια κατάκτηση θα μας δώσει άλλη αυτοπεποίθηση για τη νέα σεζόν, αλλά εμείς σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι, μόνο το τρόπαιο».

Για το αν θα παίξει ρόλο στην απόφασή του να σταματήσει ή όχι το ποδόσφαιρο η κατάκτηση ή όχι του τροπαίου:

«Θα ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου με ένα τρόπαιο, αλλά δεν θα παίξει ρόλο σε αυτό ο αυριανός τελικός. Είναι ένα παιχνίδι. Έχουμε παίξει αρκετά παιχνίδια με την ΑΕΚ φέτος και έχουμε κερδίσει μόνο ένα. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τα υπόλοιπα μέσα στην σεζόν και πιστεύω πως έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα».

Για το γεγονός πως ο τελικός θα είναι χωρίς κόσμο και όλο αυτό που έγινε μέχρι να καταλήξει στο Πανθεσσαλικό:

«Δεν είναι μόνο ότι δεν θα έχει κόσμο. Ο τελικός πέρασε από όλη την Ευρώπη και με στενοχωρεί πολύ αυτό που έγινε φέτος, γιατί και εμείς την προηγούμενη εβδομάδα μάθαμε την ημερομηνία και την τοποθεσία του τελικού».

Για το τι θα πει στους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια πριν τον τελικό:

«Αυτό που λέω κάθε φορά. Να απολαύσουμε το παιχνίδι, γιατί όπως είπα πολλοί παίζουν τον πρώτο τους τελικό. Να δώσουν το 100% να βοηθούν ο ένας τον άλλον, να είμαστε οικογένεια, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να κερδίσουμε τον τελικό».


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην απεργία

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι Ενώσεις συντακτών της χώρας. Διαβάστε αναλυτικά… «Με κοινή απόφαση της ΠΟΕΣΥ,...

Στην ίδια κατηγορία