Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Βιεϊρίνια: «Αυτά τα παιχνίδια είναι κάτι παραπάνω»

Δημοφιλή

Για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής με τον Άρη στο Χαριλάου (21:30), αλλά και το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στην τρέχουσα σεζόν, μίλησε ο αρχηγός του Δικεφάλου, Αντρέ Βιεϊρίνια, στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός του Δικεφάλου:

«Έτσι είναι η κλήρωση, αυτά είναι τα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε. Φυσικά είμαστε στις αρχές του πρωταθλήματος και έχουμε να διορθώσουμε πολλά πράγματα. Και οι δύο ομάδες είναι σχετικά καινούργιες, με αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές. Εμείς από την πλευρά μας θα παλέψουμε, όπως παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι για τους τρεις βαθμούς, ξέροντας από την άλλη πλευρά πως και ο Άρης είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα που θέλει να δείξει πράγματα, γιατί το αποτέλεσμα στο τελευταίο παιχνίδι δεν ήταν το καλύτερο δυνατό. Οπότε θα είμαστε έτοιμοι, θέλουμε τους τρεις βαθμούς, ξέροντας ότι ακόμα είμαστε στην αρχή» .

Για το πόσο ικανοποιημένος είναι από την εικόνα της ομάδας:

«Η εικόνα είναι σίγουρα αρκετά βελτιωμένη από τα πρώτα επίσημα παιχνίδια με τη Λέφσκι, έχουμε όμως να βελτιώσουμε κι άλλα πολλά. Μας αρέσει η εικόνα που έχουμε δείξει στα δύο τελευταία παιχνίδια. Θα παίξουμε το δικό μας παιχνίδι κόντρα στον Άρη.

Ξέρουμε ότι πάντα όταν φεύγει ένας προπονητής οι παίκτες θέλουν να παίξουν και να δείξουν ότι έχουν μία θέση στην ενδεκάδα. Γνωρίζουμε ότι σε αυτά τα ντέρμπι ο ρυθμός είναι πολύ έντονος. Εμείς έχουμε δουλέψει σκληρά και είμαστε έτοιμοι για το ντέρμπι».

Για το τι έχει πει στους νέους παίκτες :

«Είναι ένα ντέρμπι και τρεις βαθμοί, αλλά πάντα αυτά τα παιχνίδια είναι κάτι παραπάνω».

Για το ότι αγωνίστηκε ως δεξί μπακ:

«Εκεί που με χρειάζεται η ομάδα εκεί θα παίξω. Όλοι ξέρουμε ότι η αγαπημένη μου θέση δεν είναι μπακ, αλλά τόσα χρόνια έχω παίξει δεξιά, αριστερά και το έχω συνηθίσει. Οπότε, το σημαντικό για μένα είναι η νίκη, να πάει καλά η ομάδα, να κερδίσει τίτλους και με αυτό είμαι ευχαριστημένος».


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία