Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τζάτζος: «Ο ΠΑΟΚ έκανε καλή δουλειά στις ακαδημίες»

Δημοφιλή

Στην εκπομπή «Full Επίθεση» του ραδιοφωνικού σταθμού «City of Primo», παραχώρησε συνέντευξη ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Μάκης Τζάτζος, ο οποίος μίλησε για την πορεία του ΠΑΟΚ τη φετινή χρονιά.

Ακόμη αναφέρθηκε στο επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ αλλά και τη γενικότερη εικόνα της φετινής Super League.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Είμαι λίγο μακριά από την Άνοιξη, βρίσκομαι στην Κω όπου έχω κάνει μια επιχείρηση.  Το νησί είναι παράδεισος, ακόμα και τώρα. Η δική μου επιχείρηση δεν έχει να κάνει μόνο το καλοκαίρι».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ:

«Τα τελευταία δύο χρόνια, αφού κατέστρεψαν και αφάνισαν την ομάδα της Ξάνθης, έχω χρόνο και παρακολουθώ με μια πιο κρύα ματιά. Ο ΠΑΟΚ έκανε μια ανανέωση που μπορεί να χρειαζόταν, και θα έχει αυτά τα σκαμπανεβάσματα. Πιστεύω ότι μας πλήγωσε όλους ο αποκλεισμός από τη Λέφσκι, και αυτό το πληρώνει ακόμα. Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν είχε περάσει ο ΠΑΟΚ. Το ευτύχημα για την ομάδα είναι ότι έχει καλά πιτσιρίκια, η παραγωγή συνεχίζεται αλλά ο κόσμος θα πρέπει αν έχει λίγη υπομονή».

Για τις απώλειες με ΟΦΗ και Λεβαδειακό:

«Όπως είπα η αλλαγή στο ρόστερ θα τα έχει αυτά τα σκαμπανεβάσματα. Στο δημιουργικό κομμάτι θα πρέπει να βρει λύσεις, για να βρει γκολ. Παράλληλα όταν έχεις καλύτερο επιθετικό κομμάτι «ξεκουράζεις» και τις πίσω σου ζώνες. Παρόλα αυτά τα παιχνίδια με Λεβαδειακό και ΟΦΗ θα έπρεπε να τα καθαρίσει νωρίτερα, πριν ισοφαριστεί. Θα τα έχει αυτά η χρονιά, ο κόσμος πρέπει να έχει υπομονή».

Για το ποιο είναι αυτό που λείπει στον ΠΑΟΚ:

«Είναι συνδυασμός, λείπει και ένα δεκάρι και ένα φορ. Επίσης στο επιθετικό κομμάτι θα πρέπει να έχουν καλύτερη εικόνα και ο Κούρτιτς και ο Ντούγκλας. Θα πρέπει να ανέβει και ο Ζίβκοβιτς που δεν είναι ο παλιός του εαυτός. Έχει και τους τραυματισμούς, υπάρχουν δυσκολίες και η χρονιά θα είναι μεταβατική».

Για την μεγάλη παρουσία νεαρών στο ρόστερ: 

«Αν οι ελληνικές ομάδες έκαναν καλές πορείες στην Ευρώπη, θα έλεγα εντάξει να χρησιμοποιήσουν τους έμπειρους. Αφού οι πορείες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη είναι τόσο άσχημες, καλύτερα να παίζουν τα νέα παιδιά. Ο ΠΑΟΚ έχει αρκετούς ταλαντούχους Έλληνες και φαίνεται ότι έρχονται κι άλλοι. Ο ΠΑΟΚ έκανε καλή δουλειά στις ακαδημίες τα τελευταία χρόνια και τώρα λαμβάνει τους καρπούς. Η μετάβαση βέβαια είναι δύσκολη, γιατί ο ΠΑΟΚ έχει την πίεση του πρωταθλητισμού. Για αυτό νομίζω ότι ο Λουτσέσκου κάνει καλή δουλειά στην ενσωμάτωση τους, απορροφά αυτός τους κραδασμούς πριν βάλει τα παιδιά αυτά να αγωνιστούν».

Για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ: 

«Η ΑΕΚ είναι καλύτερη από τα τελευταία χρόνια, βελτιώθηκε και στην άμυνα και στο κέντρο, και στην επίθεση. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και για τους δύο, το νέο γήπεδο δίνει ώθηση στην ΑΕΚ, έχει μια αύρα θετικότητας, και είναι σε καλό φεγγάρι. Ο ΠΑΟΚ στα δύσκολα παιχνίδια είναι πάντα καλύτερος, γιατί ο προπονητής που έχει είναι ο κατάλληλος για να την προετοιμάσει. Εκεί που έχει πρόβλημα η ομάδα είναι στα εντός έδρας με τους μικρότερους αντιπάλους».

Για τη σύγκριση ΑΕΚ και Παναθηναϊκού:

«Η ΑΕΚ έχει ποιοτικότερο και μεγαλύτερο ρόστερ από τον Παναθηναϊκό, που έχει έναν εξαιρετικό προπονητή που έχει δώσει ηρεμία που παίρνει τα περισσότερα από τους ποδοσφαιριστές του. Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ έχει καλύτερη ποιότητα από τον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή. Γιατί δύο προσθήκες μπορεί να αλλάξουν τα πάντα, αν π.χ. ο ΠΑΟΚ είχε ένα δεκάρι και ένα φορ, θα ήταν άλλη ομάδα».

Για την εικόνα Ολυμπιακού και Άρη:

«Είναι νωρίς ακόμα, αν και ο Ολυμπιακός όπως και ο ΠΑΟΚ έχουν μείνει πίσω. Έχουν τη φανέλα και οι δύο ομάδες να το γυρίσουν. Από τον Άρη περίμενα περισσότερα πράγματα. Οι αλλαγές στους μέσους δεν του έχουν βγει ακόμα, έχει θέμα στην άμυνα μετά τον τραυματισμό του Μπράμπετς».

 


Τελευταία νέα

Έρχονται… ανάσες για ΠΑΟΚ

Η εικόνα του ΠΑΟΚ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που έχουν δώσει οι «ασπρόμαυροι», προκαλεί προβληματισμό, αφού οι ποδοσφαιριστές του...

Στην ίδια κατηγορία