Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τσόλακ: «Ο Γκαρσία δεν μου έδωσε ευκαιρία»

Δημοφιλή

Σε κροατική ιστοσελίδα μίλησε ο Αντόνιο Τσόλακ και όπως ήταν λογικό αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Μάλμε, αποκαλύπτοντας ότι οι επαφές ανάμεσα στους Σουηδούς και τον ΠΑΟΚ βρίσκονται σε καλό στάδιο.

Τόνισε φυσικά, ότι υπάρχει οψιόν αγοράς στο συμβόλαιό του και ότι οι επαφές βρίσκονται σε καλό σημείο, σημειώνοντας για ακόμη μια φορά ότι περνάει καλά στη Σουηδία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κροάτης επιθετικός:

«Μετά από 1,5 μήνα υπήρξε αλλαγή προπονητή στον ΠΑΟΚ και όπως ήταν φυσικό υπήρξε αλλαγή και στον τρόπο παιχνιδιού. Ήμουν επιλογή του προηγούμενου προπονητή και ο νέος τεχνικός αποφάσισε να δώσει ευκαιρία σε άλλους παίκτες. Το αποδέχθηκα αυτό, όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι παλεύω για την θέση μου.

Είμαι πάντα σιωπηλός, δουλεύω και περιμένω την ευκαιρία μου. Έπρεπε να βρω άλλη ομάδα και δόξα τω θεό όλα δούλεψαν καλά για εμένα. Υπάρχει οψιόν αγοράς στη συμφωνία του δανεισμού μου και οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό στάδιο, αλλά μπροστά μας έχουμε πολύ σημαντικά ματς, οπότε θα δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να αναμετρηθούν στα play off των προκριματικών του Conference League ο ΠΑΟΚ με την Ριέκα, ο Κροάτης επιθετικός απάντησε: «Ο ΠΑΟΚ είναι πάντα ένας δύσκολος αντίπαλος, έχει πολύ ποιοτική ομάδα και η Ριέκα θα πρέπει να έχει μια τελείως διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με τα ματς απέναντι στην Χιμπέρνιαν. Αν συναντηθούν στα play off, φυσικά και θα δω τα ματς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο ΠΑΟΚ είπε χρόνια πολλά στον εαυτό του

O ΠΑΟΚ κλείνει 98 χρόνια ζωής και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ετοίμασε ένα πραγματικά μεγάλο αφιέρωμα για τα γενέθλια του...

Στην ίδια κατηγορία