Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τσόλακ: «Για τη νίκη στο ΟΑΚΑ»

Δημοφιλή

Για την εντός έδρας απώλεια με τον Ιωνικό στην Τούμπα, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ μετά από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια αλλά και το επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ τοποθετήθηκε ο Αντόνιο Τσόλακ, μιλώντας στην κάμερα του PAOK TV.

Aναλυτικά τα όσα είπε: 

Για το αν είναι τόσο δύσκολο να επανέλθει η ομάδα μετά από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι: 

«Είναι μια δύσκολη ερώτηση. Πιέσαμε τους εαυτούς μας σωματικά και πνευματικά στο παιχνίδι με τη Μίντιλαντ, αλλά φυσικά προσπαθούμε να κάνουμε το ίδιο και στα παιχνίδια πρωταθλήματος. Πάντα θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, όπως και χθες (σ.σ. κόντρα στον Ιωνικό). Ίσως θα έπρεπε να είμαστε πιο ήρεμοι στη δημιουργία ευκαιριών. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να κοιτάξουμε την προετοιμασία του παιχνιδιού της Τετάρτης».

Για το επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ:

«Πάμε σε κάθε παιχνίδι για να νικήσουμε, και την Τετάρτη έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι με μεγάλη ιστορία. Θα δούμε αυτό το παιχνίδι σαν τελικό και θα πάμε με όλες μας τις δυνάμεις για τη νίκη. Αυτό θέλουμε».

Για το αν αρκεί ο χρόνος ξεκούρασης:

«Ναι φυσικά, έχουμε καλούς επαγγελματίες στην ομάδα και γύρο από την ομάδα. Πάντα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι σωστά και έτσι θα είμαστε και την Τετάρτη. Θα ξεκουραστούμε και θα ετοιμαστούμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μετρά επιστροφή ενόψει ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του το στραβοπάτημα με την Λαμία και επικεντρώνεται στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, εκεί όπου...

Στην ίδια κατηγορία