Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τσόλακ: «Δεν υπήρχε επιλογή. Έπρεπε να φύγω από τον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Ο Αντόνιο Τσόλακ συνεχίζει να σκοράρει συνεχώς στην Σκωτία και έχει γίνει πρώτο θέμα με τις εμφανίσεις του στους Ρέιντζερς. Ο Κροάτης μάλιστα παραχώρησε συνέντευξη στο SkySports όπου μίλησε για τις πρώτες του μέρες στην Γλασκώβη, αλλά και για τη μεταγραφή του από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσόλακ:

«Είναι όλα υπέροχα εδώ, απολαμβάνω τη Γλασκώβη, ακόμα και όταν βλέπω τους επιθετικούς που είχαν εδώ από την Κροατία είμαι περήφανος που είμαι ο διάδοχός τους. Η ομάδα, η πόλη και οι οπαδοί, όλα είναι ένα θαύμα. Ταίριαξα γρήγορα, δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερα», είπε αρχικά ο Τσόλακ.

Για την μεταγραφή του από τον ΠΑΟΚ στην Ρέιντζερς:

«Ο μάνατζέρ μου Ιβάν Γιόλιτς ήταν σε επαφή μαζί τους, εγώ προσωπικά δεν είχα, αλλά ήξερα ότι με ήθελαν. Όλα έπρεπε να γίνουν την κατάλληλη στιγμή. Με τα παιχνίδια που έχω κάνει, με την ποιότητα που έχω, έφτασα εδώ. Μίλησα με τον προπονητή Giovanni van Bronckhorst και τους ανθρώπους του συλλόγου, μου είπαν πόσο με ήθελαν. Για μένα δεν υπήρχε άλλη επιλογή από το να φύγω από τον ΠΑΟΚ και να έρθω εδώ…

Άλλωστε για μένα η Ρέιντζερς είναι από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο. Είναι τιμή μου να παίζω με το νούμερο 9 σε αυτή την ομάδα. Προφανώς δεν ήταν μόνο τα περσινά παιχνίδια που με είχαν δει, αλλά το γεγονός ότι απέδειξα ότι μπορούσα να σκοράρω στο «Άιμπροξ» σίγουρα με βοήθησε. Έκανε καλή εντύπωση».

Για την μέχρι τώρα εικόνα του με την Ρέιντζερς:

«Έχω τέσσερα γκολ στα επίσημα παιχνίδια. Τέσσερις φορές πέτυχα από ένα. Στο πρωτάθλημα με Κίλμαρνοκ και Σεντ Τζόνστον. Τα πάω περίφημα, αλλά θέλω να συνεχίσω έτσι, να βοηθάω την ομάδα με παιχνίδια, προσπάθεια και δουλειά».


Τελευταία νέα

Oύτε την Πρωτομαγιά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού επρόκειτο να γίνει την περασμένη Κυριακή, αναβλήθηκε ωστόσο προς...

Στην ίδια κατηγορία