Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τρομερή Ίντερ ξέρανε την Μίλαν και είναι έτοιμη για τελικό!

Δημοφιλή

Το απόλυτο όνειρο ζει η Ίντερ, η οποία ήταν σαφώς ανώτερη, «καθάρισε» τη Μίλαν με 2-0 στο «Σαν Σίρο» και πλέον ετοιμάζει βαλίτσες για Κωνσταντινούπολη.

Μετά το πρώτο αναγνωριστικό 5λεπτο, ξεκίνησε ο… εφιάλτης των γηπεδούχων, με την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι να πραγματοποιεί κάτι παραπάνω από ιδανικό ξεκίνημα. Συγκεκριμένα, στην πρώτη της καλή στιγμή στο 8ο λεπτό άνοιξε το σκορ, όταν ο Τσαλχάνογλου με μια εκτέλεση κόρνερ βρήκε τον Τζέκο κι εκείνος με ένα εξαιρετικό πλασέ έκανε το 1-0.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, μόλις τρία λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους! Στο 11′ ο Ντιμάρκο γύρισε στον Λαουτάρο, εκείνος άφησε στον Μικιταριάν και ο Αρμένιος άσος με ένα ωραίο τελείωμα έκανε το 2-0. Μάλιστα, έπειτα από 5 λεπτά οι «νερατζούρι» είχαν και δοκάρι με μια… οβίδα του Τσαλχάνογλου, ενώ στη συνέχεια ο Μενιάν είπε όχι στον Μικιταριάν.

Οι «ροσονέρι» παρότι προσπάθησαν δεν κατάφεραν να βγάλουν αντίδραση. Έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 30′, με το τακουνάκι του Καλάμπρια να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Και κάπως έτσι, η ανάπαυλα βρήκε την Ίντερ να έχει προβάδισμα δύο τερμάτων.

Με την έναρξη της επανάληψης η Μίλαν έχασε δύο ευκαιρίες για να μειώσει, με τον Ντίας στον 49′ να επιχειρεί ένα πλασέ έξω από την περιοχή και την μπάλα να καταλήγει άουτ, ενώ στο 51′ ο Μεσίας βρέθηκε σε πολύ πλεονεκτική θέση έπειτα από ασίστ του Τονάλι, αλλά το τελείωμα του ήταν πολύ κακό. Έπειτα από 2 λεπτά οι «νερατζούρι» απάντησαν, όταν ο Τζέκο δεν νίκησε τον Μενιάν από θέση τετ α τετ.

Γενικότερα ο ρυθμός ήταν πολύ καλός, με τις δύο ομάδες να είναι εξίσου επικίνδυνες. Στο 63′ οι γηπεδούχοι είχαν την καλύτερη τους στιγμή στο ματς, όταν ο Ζιρού έσπασε στον Τονάλι κι εκείνος με ένα πολύ δυνατό σουτ τράνταξε το δεξί δοκάρι του Ονάνα. Από ‘κει και έπειτα όμως, η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε τελείως.

Ο ρυθμός έπεσε αρκετά, κάτι το οποίο ήταν υπέρ της Ίντερ, που διαχειρίστηκε σχετικά εύκολα το προβάδισμα δύο τερμάτων και πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη μέσα στο «Σαν Σίρο», που την φέρνει μια ανάσα από τον τελικό του Champions League.

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Μενιάν – Καλάμπρια (82’ Καλούλου), Κιάερ (59’ λ. τρ. Τιό), Τομόρι, Ερναντές – Τονάλι, Κρούνιτς – Σαλεμάκερς (59’ Οριγκί), Μπενασέρ (18’ λ. τρ. Ζούνιορ Μεσίας), Μπραΐμ Ντίαθ (82’ Πομπέγκα) – Ζιρού.

Ίντερ (Σιμόνε Ιντσάγκι): Ονάνα – Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Μπαστόνι – Ντάμφρις, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου (78’ Γκαλιαρντίνι), Μκχιταριάν (62’ Μπρόζοβιτς), Ντιμάρκο (70’ Ντε Φράι) – Μαρτίνες (78’ Κορέα), Τζέκο (70’ Λουκάκου).


Τελευταία νέα

Oύτε την Πρωτομαγιά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού επρόκειτο να γίνει την περασμένη Κυριακή, αναβλήθηκε ωστόσο προς...

Στην ίδια κατηγορία