Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τρίποντο και… συνεχίζει

Δημοφιλή

Με το πέναλτι του Κούρτιτς στο 29΄και το γκολ του Ζαμπά στις καθυστερήσεις ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 τον Παναιτωλικό στο πρώτο παιχνίδι του μέσα στο 2022 και έφθασε τις έξι συνεχόμενες νίκες σ’ όλες τις διοργανώσεις.

O ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία ν΄ ανοίξει το σκορ μόλις στο 9΄, όταν ο Μελίσσας έκανε λάθος κοντρόλ της μπάλας, ανατρέποντας τον Σφιντέρσκι. Ο Κούρτιτς ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, αλλά ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού απέκρουσε με τα πόδια.

Στο 29΄ ο Ζαμπαλάς υπέδειξε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, όταν ο Φλόρες έδιωξε την μπάλα με το χέρι. Αυτή τη φορά ο Κούρτιτς ήταν εύστοχος, ανοίγοντας το σκορ.

Επτά λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Παναιτωλικός απείλησε με τον Βέργο, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Πασχαλάκη. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Μουργκ δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά τον Μελίσσα. O ΠΑΟΚ έφθασε κοντά στο γκολ και στο 74΄, όταν ο Φλόρες εξουδετέρωσε την κεφαλιά του Κούρτιτς. Στο 82΄ ο Λύρατζης έδιωξε τελευταία στιγμή σε κόρνερ προ του Βέργου, μετά το γύρισμα του Καρέλη, που εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μιχαηλίδη. Στις καθυστερήσεις ο Ζαμπά με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα και η επανεμφάνιση του Ζαμπά, ο οποίος επέστρεψε από το δανεισμό του του στη Βάσκο Ντα Γκάμα. Το ίδιο και για τον Τσόλακ, ο οποίος γύρισε από το δανεισμό του στη Μάλμε.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ινγκασον, Μιχαηλίδης, Ροντρίγκο (62΄ Βιεϊρίνια), Τσιγγάρας (70΄ Σβαμπ), Κούρτιτς, Μουργκ (70΄ Ζαμπά), Αουγκούστο, Μιτρίτσα (77΄ Σίντκλεϊ), Σφιντέρσκι (77΄ Τσόλακ).

Παναιτωλικός: Mελίσσας, Λούι, Βργκοτς, Μαλής, Κορνέλιους, Φλόρες, Τσιγγάρας (85΄ Μπελεβώνης), Μπαρμπόζα (86΄ Μόρσεϊ), Μεντόζα (75΄ Μάρτενσον), Ντουάρτε (75΄ Καρέλης), Βέργος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Είναι δυνατόν να μην αποκτηθεί και πάλι ένας τουλάχιστον ταχυδυναμικός χαφ;

Πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε συζητήσει και αναλύσει ότι στο κέντρο ο ΠΑΟΚ χρειάζεται και πιο ταχυδυναμικούς παίκτες....

Στην ίδια κατηγορία