Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τριπλό ενδιαφέρον για Ουάρντα

Δημοφιλή

Ο Αμρ Ουάρντα τελειώνει από τον ΠΑΟΚ, αφού ο Αιγύπτιος  βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ιθύνοντες του Δικεφάλου προκειμένου να βρεθεί ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής μέχρι να βρεθεί ομάδα  που θα τον αποκτήσει προπονείται καθημερινά με προπονητή της πρώτης ομάδας σε ξεχωριστή ώρα από το υπόλοιπο γκρουπ.

Μάλιστα, ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους τρεις… μνηστήρες για τον Ουάρντα.

Για τον Αιγύπτιο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον ο Ατρόμητος, ο Βόλος και ο Παναιτωλικός, που γνωρίζουν πολύ καλά τον 27χρονο άσο, αφού στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα και των τριών ομάδων.

Οι ιθύνοντες του Δικεφάλου βρίσκονται σε συζητήσεις και με τις τρεις ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Ουάρντα, ωστόσο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ περιμένουν πρόταση από ομάδα του εξωτερικού για τον Αιγύπτιο και πιο συγκεκριμένα από την Τουρκία.

Οι επαφές των επιτελών του ΠΑΟΚ για τον Ουάρντα συνεχίζονται, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να συζητούν με Ατρόμητο, Βόλο και Παναιτωλικό με την προοπτική ότι ο παίκτης εφόσον συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον σύλλογο που θα συμφωνήσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ξανά στη Θύρα 4 ο Κλάους

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε ήττα-αποκλεισμό από τη συνέχεια του UEFA Europa Conference League έπειτα από δύο ήττες με 1-0 στο...

Στην ίδια κατηγορία