Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τρία «αγκάθια» σε κατάσταση αναμονής

Δημοφιλή

Η αποχώρηση του Ρέμπε άφησε στη μέση και τις συζητήσεις με τρεις παίκτες για τα συμβόλαιά τους, τις οποίες συνεχίζουν τα στελέχη της ομάδας…

Πρόκειται για τον Ίνγκασον και τον Σφιντέρσκι, που έχουν συμβόλαια για έναν ακόμη χρόνο και είτε θα επεκταθούν, είτε θα πωληθούν, και για τον Ελ Καντουρί, ο οποίος μένει ελεύθερος.

Σε ό,τι αφορά τον Μαροκινό, ενημερώθηκε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι θα γίνει συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου του, πιθανότατα στο τέλος των πλέι οφ. Για τον Καντουρί υπάρχει θετική άποψη, αναμένεται η ενίσχυσή της στο “φίνις” της σεζόν.

Σε ό,τι αφορά τον Ίνγκασον, ο Ρέμπε ξεκίνησε τις συζητήσεις μαζί του πριν αποχωρήσει. Ο Ισλανδός είναι θετικός να μείνει, αρκεί να πάρει μια αύξηση, σε ένα συμβόλαιο, όμως, που είναι ήδη υψηλό. Για τον Ίνγκασον υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα της Τσάμπιονσιπ, που δεν τον συγκινεί. Και από τις δύο πλευρές, ΠΑΟΚ και Ίνγκασον, υπάρχει καλή διάθεση. Και η δική του περίπτωση, δε θα κλείσει άμεσα, θέλει συζήτηση…

Η πιο πρόσφατη συζήτηση έγινε με τον Σφιντέρσκι. Ο ΠΑΟΚ βλέπει τις μετοχές του να ανεβαίνουν και ήδη έγινε μια συζήτηση για την επέκταση του συμβολαίου του τουλάχιστο ως το 2023, έτσι ώστε να μην αναγκαστεί ο ΠΑΟΚ να τον πουλήσει αυτό το καλοκαίρι, χωρίς να βρίσκεται σε θέση ισχυρού. Ο Σφιντέρσκι είναι θετικός, το συμβόλαιό του δεν είναι πολύ μεγάλο, σηκώνει μια μικρή αύξηση.

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, αυτές τις μέρες είναι σε ύφεση. Έχει γίνει έρευνα, έχουν βρεθεί στόχοι, έχουν προχωρήσει κάποιες συζητήσεις, αλλά αυτή την εποχή μπήκαν στον “πάγο”, μέχρι την απόφαση για τον διάδοχο του Ρέμπε.

* Ο χαμός γύρω από το όνομα του Τζόλη συνεχίζεται, όπως και ο χορός των μάνατζερ, που ισχυρίζονται ότι θα φέρουν προτάσεις από όλες τις μεγάλες ομάδες του πλανήτη. Για την ώρα, η μοναδική ομάδα που πήρε τηλέφωνο και ρώτησε για τον 19χρονο του ΠΑΟΚ είναι από τη Γερμανία και φοράει μπλε.

ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ

Τη δική του ποδοσφαιρική άνοιξη ζει ο Ραμάν Μπαμπά, που εκεί που ήταν “ξεγραμμένος”, ξαφνικά βρήκε ομάδα στην οποία απέκτησε ρόλο και προοπτική και επέστρεψε και στην Εθνική της Γκάνας, με την οποία πέτυχε και γκολ.

Ο 26χρονος αμυντικός βρήκε τη χαρά του στην Τούμπα και όπως είναι φυσικό, το συζητά πια σοβαρά να μείνει και την επόμενη σεζόν. Το σημείο – κλειδί, φυσικά, θα είναι η Τσέλσι, με την οποία έχει συμβόλαιο για ένα χρόνο ακόμη με 1.800.000 ευρώ καθαρές αποδοχές!

Η Τσέλσι θέλει να τον πουλήσει ή να βρει ομάδα να αναλάβει το συμβόλαιό του, αλλά αυτό είναι δύσκολο. Ίσως στο τέλος πληρώσει κι ένα μέρος του για να μειώσει τη ζημιά. Κι εκεί μπορεί να επωφεληθεί ο ΠΑΟΚ. Είναι μια υπόθεση ανοιχτή, που θέλει υπομονή και χειρισμούς.

ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΑΓΓΛΙΚΑ…

Ο Χοσέ Λουίς Καμινέρο εμφανίστηκε ως υποψήφιος για τη θέση του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, αλλά υπάρχει ένα… πρόβλημα. O 53χρονος Ισπανός και μέχρι πριν ενάμιση χρόνο ήταν διευθύνων σύμβουλος στην Μάλαγα, δεν μιλά αγγλικά και χρειάζεται μεταφραστή. Αγγλικά, πάντως, μιλά ο Φελίπε Μινιάμπρες, που τον Ιούνιο αποχωρεί από τη Θέλτα. Το κρατάμε το όνομα.

ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΟΣ ΓΝΩΡΙΜΟΣ

Ο Μάικλ Κρμέντσικ ήρθε στην Τούμπα τον Ιανουάριο κι αμέσως έπαιξε. Μια καλή πρόσθηκη, που έγινε νωρίς. Καθόλου τυχαίο. Ο ΠΑΟΚ τον ήξερε, τον είχε στην ατζέντα του από το καλοκαίρι. Για την ακρίβεια, ο Τσέχος ήταν τον Αύγουστο ο πρώτος στόχος, πριν καν πωληθεί ο Άκπομ. Τότε η Μπριζ τον έδινε μόνο με πώληση κι ο ΠΑΟΚ αναγκάστηκε να πάει σε άλλες λύσεις. Τον Ιανουάριο τα πράγματα άλλαξαν…

ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ… ΟΝΟΜΑ

Πολλοί βιάστηκαν να τον εμφανίσουν ως ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και προεξόφλησαν τη μεταγραφή του, μάλλον για να κάνει δίδυμο με τον… Φεράρι. Είχαμε πει “μη βιάζεστε”. Τη Δευτέρα αναμένεται στην Ελλάδα άνθρωπος της Σλάβια Πράγας για να συζητήσει για τη μεταγραφή του Τάσου Δουβίκα από τον Βόλο. Μάλλον έκανε δουλειά το όνομα του ΠΑΟΚ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η Τούμπα ήταν το ευρωπαϊκό… κάστρο του!

Δεν είχε καθαρό μυαλό ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Πέμπτης (18/4), γεγονός που έφερε την ήττα από την Κλαμπ...

Στην ίδια κατηγορία