Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τρεις συναντήσεις σε μια εβδομάδα

Δημοφιλή

Αρκετά πιθανό είναι το σενάριο ο ΠΑΟΚ να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και εφόσον τελικά πραγματοποιηθεί αυτή η διασταύρωση, θα γεμίσει με ντέρμπι ο Ιανουάριος. Εφόσον ο Δικέφαλος και οι «πράσινοι» ξεπεράσουν τα εμπόδια της Καλαμάτας και του ΝΠΣ Βόλος αντίστοιχα, θα συναντηθούν για πρώτη φορά στην Τούμπα το διάστημα 17-19 Ιανουαρίου, με τη ρεβάνς της Λεωφόρου να ορίζεται για μια εβδομάδα αργότερα, το διάστημα 24 με 26 Ιανουαρίου.

Το εντυπωσιακό είναι ότι οι «ασπρόμαυροι» θα κατέβουν και λίγες ημέρες νωρίτερα στη Λεωφόρο, για την 19 αγωνιστική της Super League. Μπορεί να μην υπάρχει ούτε εδώ οριστική ημερομηνία, αλλά η 19η «στροφή» του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για το διάστημα 21- 22 Ιανουαρίου.

Δηλαδή ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί αρχικά τον Παναθηναϊκό, εφόσον προκριθούν και οι δύο, στην Τούμπα για το πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών και στη συνέχεια θα έχουν δύο σερί παιχνίδια με τον ίδιο αντίπαλο στην Λεωφόρο, μία για το πρωτάθλημα και μία για το Κύπελλο.


Τελευταία νέα

Έτσι έπεσε η αυλαία (video)

Ο ΠΑΟΚ έφτασε για δεύτερη φορά στα προημιτελικά του Conference League, πάλεψε όσο μπορούσε στους δύο αγώνες απέναντι στην...

Στην ίδια κατηγορία