Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τρεις προκρίσεις και δύο αποκλεισμοί μετά από 0-0

Δημοφιλή

Ποιες είναι οι επιδόσεις του ΠΑΟΚ μετά από 0-0 σε πρώτα παιχνίδια κυπέλλου στην έδρα του;

Σε ανάλογη θέση με την τωρινή (ισοπαλία χωρίς γκολ στο ματς της Μ. Πέμπτης κόντρα στον Ολυμπιακό) ο Δικέφαλος έχει βρεθεί άλλες πέντε φορές στη διαδρομή του στο κύπελλο, μετρώντας τρεις προκρίσεις και δύο αποκλεισμούς.

Το πιο «φρέσκο» παράδειγμα είναι το φετινό με την ΑΕΚ, όταν στον αμέσως προηγούμενο γύρο είχε πάρει… πανηγυρική πρόκριση στο Ολυμπιακό στάδιο νικώντας με 2-1.

Ο ΠΑΟΚ τα είχε καταφέρει και τη σεζόν 2008-09, όταν για τους «16» της διοργάνωσης είχε κληρωθεί με τον Αρη. Η ρεβάνς στο «Βικελίδης» είχε επίσης ολοκληρωθεί χωρίς γκολ και στη διαδικασία των πέναλτι ο Δικέφαλος είχε επικρατήσει με 9-8.

Εξι χρόνια νωρίτερα (σεζόν 2002-03), και πάλι στη φάση των «16», ο Δικέφαλος έπρεπε να πάρει σκορ πρόκρισης εναντίον του ΟΦΗ στο Ηράκλειο (φωτ.). Και το είχε καταφέρει, αφού στο 61΄ ο Σαλπιγγίδης είχε «απαντήσει» στο γκολ του Σοάρες (23΄).

Αντίθετα, την σεζόν 1983-84 (προημιτελικός γύρος) είχε αποκλειστεί από τον Ηρακλή (4-1 στο Καυτανζόγλειο) και την περίοδο 2004-05 (φάση των «32») είχε τεθεί νοκ άουτ από το Αιγάλεω (2-0 στη ρεβάνς).

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΣφραγίζει το εισιτήριο
Επόμενο άρθρο«Όλα για το κύπελλο»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο ΠΑΟΚ και το Euro 2024

Τα προκριματικά του Euro 2024 ολοκληρώθηκαν και τυπικά και πλέον έχουν γίνει γνωστές και οι 24 Εθνικές που θα...

Στην ίδια κατηγορία