Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τρεις για ένα βραβείο! (video)

Δημοφιλή

Τρείς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα δώσουν «μάχη» για το βραβείο του nak Play of the Month Απριλίου.

Πιο συγκεκριμένα, οι Τάισον, Τιάγκο Ντάντας και Ζόαν Σάστρε θα διεκδικήσουν το συγκεκριμένο βραβείο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Τρεις ποδοσφαιριστές θα παλέψουν για το nak Play of the Month Απριλίου. Εσείς θα κρίνετε το τελικό αποτέλεσμα. Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής; Πάμε!

Πρώτος… μονομάχος ο Τάισον. Ο Βραζιλιάνος στο παιχνίδι κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος στο γήπεδο της Τούμπας έβγαλε μία υπέροχη ασίστ στον Νάρεϊ, μετά από εξαιρετική ομαδική ενέργεια. Ο Ολιβέιρα του έδωσε τη μπάλα στο κατάλληλο σημείο κι ο Τάισον χωρίς να σηκώσει το κεφάλι γύρισε για τον Γερμανό που δεν δυσκολεύτηκε να βρει δίχτυα.

Επόμενη υποψηφιότητα αυτή του Ζόαν Σάστρε. Ο Ισπανός στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έβγαλε μία σέντρα ακριβείας για τον Μπράντον Τόμας, ο οποίος με εντυπωσιακό τελείωμα έβαλε τον ΠΑΟΚ σε ρόλο οδηγού.

Τέλος στην κουβέντα μπαίνει κι ο Τιάγκο Ντάντας. Ο Πορτογάλος μέσος στο παιχνίδι της Τούμπας κόντρα στον Άρη πίεσε ψηλά, ανέκτησε την κατοχή, έκανε μία σπουδαία ντρίμπλα στον Πίρσμαν, ο οποίος αναγκάστηκε να τον ανατρέψει εντός περιοχής για να τον σταματήσει. Ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι κι ο Σβαμπ ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα».

Δείτε παρακάτω το σχετικό video και θυμηθείτε τις τρεις ενέργειες και πάρτε θέση στο poll ΕΔΩ:


Τελευταία νέα

Από Δανία η σφυρίχτρα του ντέρμπι του ΠΑΟΚ

ους ορισμούς των διαιτητών για τα παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής των Play Off της Super League ανακοίνωσε η ΚΕΔ,...

Στην ίδια κατηγορία