Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τρεις εκπληκτικές ενέργειες για ένα βραβείο (video)

Δημοφιλή

Δύο ασίστ και μία απόκρουση ρίχνονται στη μάχη για το βραβείο Play of the Month Αυγούστου. Ποιος θα είναι ο νικητής; Ο λόγος περνάει στον κόσμο του ΠΑΟΚ, μέσα από την ψηφοφορία που διεξάγεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Δικεφάλου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

«Πρώτος υποψήφιος ο Κάλεντ Νάρεϊ. Στο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό ο Γερμανός εξτρέμ συνδυάστηκε έξοχα με τους Ντάντας και Λύρατζη κι έκανε ένα εξαιρετικό γύρισμα στον Μπράντον Τόμας για να ανοίξει το σκορ για τον ΠΑΟΚ.

Οι επόμενες δύο ενέργειες έρχονται από το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο. Αρχικά ο Ντόμινικ Κοτάρσκι έκανε μία υπέροχη επέμβαση σε απευθείας φάουλ του Μουνίθ, με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά, να χαμηλώνει αφού πέρασε το τείχος, αλλά τον Κροάτη τερματοφύλακα να έχει την απάντηση.

Την τριάδα κλείνει ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Με τον Ατρόμητο να έχει παγώσει την Τούμπα με την ισοφάριση στις καθυστερήσεις, ο ΠΑΟΚ έψαχνε το γκολ της νίκης. Η μπάλα έφτασε αριστερά στον Zile, αυτός συνδυάστηκε με τον Μπίσεσβαρ και με μία υπέροχη σέντρα βρήκε τον Νάρεϊ στο δεύτερο δοκάρι κι αυτός με σουτ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό 2-1».

Δείτε τις φάσεις και ψηφίστε την αγαπημένη σας, πατώντας ΕΔΩ.


Τελευταία νέα

Oύτε την Πρωτομαγιά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού επρόκειτο να γίνει την περασμένη Κυριακή, αναβλήθηκε ωστόσο προς...

Στην ίδια κατηγορία