Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τόσο θα λείψει ο Γιόρνα

Δημοφιλή

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στην Μοντάνα για την φάση των «32» του CEV Challenge Cup ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι στο οποίο θα λείψει ο Χάις Γιόρνα, με τον Ολλανδό ακραίο να μένει εκτός για δέκα μέρες, μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο στο παιχνίδι με την Κηφισιά.

Αναλυτικά ο Α.Σ. ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Σε… ευρωπαϊκούς ρυθμούς κινείται το τμήμα Βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ, το οποίο ξεκίνησε την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Montana (09/11, 19:00) για το CEV Challenge Cup.

Μετά τη νίκη επί της Κηφισιάς με 3-0 για την Volleyleague ανδρών, οι παίκτες του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν αμέσως την προετοιμασία τους για τον ευρωπαϊκό αγώνα της Τετάρτης (09/11).

Ο Γιόσκο Μιλενκόσκι και το τιμ του, αφού συνέλεξαν το απαραίτητο υλικό για τον τρόπο παιχνιδιού της αντιπάλου, το παρουσίασαν στους παίκτες του ΠΑΟΚ, δείχνοντας τους ένα δείγμα του τι θα πρέπει να περιμένουν.

Στο ιατρικό δελτίο, ο Χάις Γιόρνα υπέστη διάστρεμμα ποδοκνημικής πρώτου βαθμού και το διάστημα απουσίας του υπολογίζεται περίπου στις 10 μέρες».


Τελευταία νέα

Oύτε την Πρωτομαγιά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού επρόκειτο να γίνει την περασμένη Κυριακή, αναβλήθηκε ωστόσο προς...

Στην ίδια κατηγορία