Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Home Ρεπορτάζ Τώρα μπαίνει στο… ψητό

Τώρα μπαίνει στο… ψητό

0
τρόπαιο

Βγαίνουν τα οχτώ εισιτήρια για την προημιτελική φάση του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την Καλαμάτα στην Τούμπα σήμερα (9 μ. μ.) στη ρεβάνς του 2-0.

Αν δεν υπάρχουν μεγάλες εκπλήξεις, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στη φάση των “8” τον Παναθηναϊκό (που μετά το 3-0 της Λεωφόρου, αναμένεται να σφραγίσει την πρόκριση στον Βόλο). Το πρώτο ματς θα γίνει στην Τούμπα (17-19/1) και η ρεβάνς στην Αθήνα (24-26/1).

Την Τρίτη θα παίξουν Καλλιθέα – Λαμία (1-1), την Τετάρτη θα παίξουν Αγιος Νικόλαος – Παραλίμνι (2-2), Βόλος – Παναθηναϊκός (0-3), ΑΕΚ – Κηφισιά (2-0), Άρης – Λεβαδειακός (1-2) και Ατρόμητος – ΟΣΦΠ (1-4), ενώ την Πέμπτη Απόλλων Πόντου – Πανσερραϊκός (0-3)

Ο νικητής του ζευγαριού ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός θα είναι με το ένα πόδι στον τελικό, αφού στον ημιτελικό θα παίξει σε διπλά παιχνίδια με μία εκ των Λαμίας, Καλλιθέας, Αγιου Νικόλαου και Παραλιμνίου.

Υπενθυμίζεται πως αν ο ένας φιναλίστ είναι από τον Βορρά κι ένας από το Νότο ο τελικός θα γίνει στον Βόλο. Αν οι φιναλίστ είναι από το Νότο ο τελικός θα γίνει στο ΟΑΚΑ κι αν είναι και οι δύο από τον Βορρά, στη Θεσσαλονίκη.

Η κατάκτηση του κυπέλλου έχει φέτος ένα… ιδιαίτερο μπόνους, αφού ο κυπελλούχος θα παίξει στον 3ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ και όχι στο Κόνφερενς Λιγκ.

Exit mobile version