Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τώρα μπαίνει στο… ψητό

Δημοφιλή

Βγαίνουν τα οχτώ εισιτήρια για την προημιτελική φάση του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την Καλαμάτα στην Τούμπα σήμερα (9 μ. μ.) στη ρεβάνς του 2-0.

Αν δεν υπάρχουν μεγάλες εκπλήξεις, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στη φάση των “8” τον Παναθηναϊκό (που μετά το 3-0 της Λεωφόρου, αναμένεται να σφραγίσει την πρόκριση στον Βόλο). Το πρώτο ματς θα γίνει στην Τούμπα (17-19/1) και η ρεβάνς στην Αθήνα (24-26/1).

Την Τρίτη θα παίξουν Καλλιθέα – Λαμία (1-1), την Τετάρτη θα παίξουν Αγιος Νικόλαος – Παραλίμνι (2-2), Βόλος – Παναθηναϊκός (0-3), ΑΕΚ – Κηφισιά (2-0), Άρης – Λεβαδειακός (1-2) και Ατρόμητος – ΟΣΦΠ (1-4), ενώ την Πέμπτη Απόλλων Πόντου – Πανσερραϊκός (0-3)

Ο νικητής του ζευγαριού ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός θα είναι με το ένα πόδι στον τελικό, αφού στον ημιτελικό θα παίξει σε διπλά παιχνίδια με μία εκ των Λαμίας, Καλλιθέας, Αγιου Νικόλαου και Παραλιμνίου.

Υπενθυμίζεται πως αν ο ένας φιναλίστ είναι από τον Βορρά κι ένας από το Νότο ο τελικός θα γίνει στον Βόλο. Αν οι φιναλίστ είναι από το Νότο ο τελικός θα γίνει στο ΟΑΚΑ κι αν είναι και οι δύο από τον Βορρά, στη Θεσσαλονίκη.

Η κατάκτηση του κυπέλλου έχει φέτος ένα… ιδιαίτερο μπόνους, αφού ο κυπελλούχος θα παίξει στον 3ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ και όχι στο Κόνφερενς Λιγκ.


Τελευταία νέα

Διοργανώνει φιλανθρωπικό ματς ο Έκονγκ

Μετά την ιδιαίτερη επίσκεψη που είχε προ λίγων ημερών στο Macedonia Palace με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της...

Στην ίδια κατηγορία