Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Τον Τσίγγα στέλνουμε τον Μέσι να μαρκάρει» (pic)

Δημοφιλή

Για την Νότια Γαλλία αναχώρησε ο Χάρης Τσιγγάρας, προκειμένου περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί και τυπικά ο δανεισμός του στη Τουλούζ.

Ο 22χρονος μέσος έφτασε το πρωί της Τρίτης (30/8) στο αεροδρόμιο Μακεδονία, όπου εκεί βρέθηκαν να τον αποχαιρετήσουν παλιοί και νυν συμπαίκτες του, με τους οποίους μεγάλωσε μαζί στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Ο Τσαούσης, ο Πανίδης, ο Χατζηστραβός, ο Γρόσδης, ο Παναγιώτου, ο Συλλέκτης κι ο Χατζηστραβός, είπαν «αντίο» στο νεαρό ποδοσφαιριστή με έναν ιδιαίτερο τρόπο, καθώς έστειλαν ένα μήνυμα με αποδέκτη τον… Μέσι.

«Τον Τσίγγα στέλνουμε τον Μέσι να μαρκάρει, Τουλούζ σου στέλνουμε το καλύτερο 6άρι», έγραψαν σε ένα πανό οι φίλοι και οι πρώην συμπαίκτες του Χάρη Τσιγγάρα. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως η Τουλούζ την Τετάρτη (31/8) θα αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν του Λιονέλ Μέσι, για την 5η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία:


Τελευταία νέα

Τάισον: «Οι ΠΑΟΚτσήδες μεγαλώνουν το κλαμπ»

Τρομερές τοποθετήσεις από τον Τάισον που ξέσπασε σε κλάματα κατόπιν του εντός έδρας αποκλεισμού από την Κλαμπ Μπριζ στο...

Στην ίδια κατηγορία