Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Το τέλος μιας εποχής κι η αρχή μια νέας

Δημοφιλή

Όπως στην περίπτωση του Πόλυ Κατσώρα, που αποχώρησε από το δ. σ. της ΚΑΕ μετά από πολυετή παρουσία στα δρώμενα του μπασκετικού ΠΑΟΚ έτσι και τώρα με τον Άρη Καρακούση, που αποτελεί οριστικά παρελθόν από το συμβούλιο οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως υπήρξε πάντοτε ένας καλός ΠΑΟΚτσής.

Πολλά χρόνια στο… κουρμπέτι ο κύριος Άρης, για την ακρίβεια 37. Μέσα σε πάμπολλες διοικήσεις: Με Βεζυρτζή, με Οικονομίδη με Αλεξόπουλο, με Ακριβόπουλο με Πανελούδη … «Μόνο με τον Δρόσο δεν μπήκα παρότι μου είχε προταθεί», σχολίαζε πρόσφατα. Τα τελευταία χρόνια σήκωσε το βάρος των υπογραφών σε περιόδους δύσκολες, σε στιγμές που κανείς δεν έβαζε το κεφάλι του στο… ντορβά.

Ο ΠΑΟΚ πλέον γύρισε σελίδα διοικητικά και πολύ καλά έκανε. Το μπασκετικό τμήμα εισέρχεται πλέον σε μια νέα μεταβατική αλλά με μεγάλες προκλήσεις εποχή έχοντας μπροστάρη έναν άνθρωπο (Θανάσης Χατζόπουλος) που έχει απίστευτα παθιαστεί με την ΚΑΕ.

Σύντομα θέλουν να ελπίζουν στον μπασκετικό ΠΑΟΚ πως θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση στο ιδιοκτησιακό της ΚΑΕ. Για να γίνει αυτό θα πρέπει κάποια στιγμή να γίνει –όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου- κι ένας διάλογος με την οικογένεια Σαββίδη. Εφόσον ξεκαθαρίσει η εικόνα στο μετοχικό, τότε το μπασκετικό τμήμα θα μπορεί είτε να μεταβιβαστεί στα χέρια κάποιου ενδιαφερόμενου, είτε τον ρόλο αυτό θα αναλάβει (και μακάρι να γίνει έτσι) ο ίδιος ο Χατζόπουλος. Όλα αυτά όμως μακρινά. Για την ώρα ξέρουμε καλά πως προέχουν άλλα…

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ!

Ο Θανάσης Χατζόπουλος έχει πολλά ενδιαφέροντα. Μεταξύ άλλων είναι κυνηγός. Επίσης ανήκει σε σκοπευτική λέσχη. Το γεγονός λοιπόν πως η εταιρεία του μεταξύ άλλων έκανε και δωρεά «συλλογές σκόπευσης-παρατήρησης στοιχείων ελεύθερων σκοπευτών» αξίας 70.500 ευρώ, δεν έκανε εντύπωση σε όσους γνωρίζουν την… τρέλα του.

ΕΠΙΜΕΡΙΣΜΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ

Άλλαξε το διοικητικό σχήμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο οποίο πλέον μετέχει κι ο Κώστας Στέργιου, ένθερμος φίλος του Δικεφάλου ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα της διανομής τροφίμων. Μεγαλύτερες αρμοδιότητες αναλαμβάνει ο Βασίλης Τριλυράκης, που ήδη εκπροσώπησε τον ΠΑΟΚ στην κλήρωση του BCL και ίσως να μετέχει μελλοντικά και στις συνεδριάσεις του ΕΣΑΚΕ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ

Η εκτίμηση που υπάρχει και την οποία μεταφέρουμε είναι πως τα εισιτήρια διαρκείας θα έχουν μεγάλη κίνηση. Ίσως μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά. Ξέρετε τι σημαίνει για την ομάδα «παλατάκι» με 4.000 κόσμο; Κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους…

*Ένας ατζέντης ελέγχει (σε μεγάλο βαθμό) το Λαύριο. Διαθέτει γνώση της αγοράς και καλές διασυνδέσεις. Ήδη κινούνται για 2-3 καλές περιπτώσεις Aμερικανών. Το «μοτίβο» που θα ακολουθήσει το Λαύριο θα είναι «αναδεικνύω παίκτες, δίνω ευκαιρίες, ανεβάζω κασέ παικτών και την επόμενη ψάχνω άλλους».  Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό για το Λαύριο.

*Αλλάζουν συνεχώς τα δεδομένα σχετικά με το πρωτάθλημα της Κίνας. Πρόσφατα αποφάσισαν πως δεν θα επιτρέψουν (εξαιτίας κορονοϊού) ξένους παίκτες στο πρωτάθλημά τους.

*Κάποιοι που είχαν συμφωνήσει με ομάδες εκεί (όπως ο κόουτς Χάρης Μαρκόπουλος) τελικά μπορεί να μην… μετακομίσει φέτος. Επίσης, αρκετοί Αμερικανοί παίκτες που έπαιζαν Κίνα ίσως να καταλήξουν στην ευρωπαϊκή αγορά φέτος. Ο Λυκογιάννης τα γνωρίζει αυτά και κάτι περιμένει…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην απεργία

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι Ενώσεις συντακτών της χώρας. Διαβάστε αναλυτικά… «Με κοινή απόφαση της ΠΟΕΣΥ,...

Στην ίδια κατηγορία