Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

To… ταμείο των διεθνών

Δημοφιλή

Χαρές, λύπες, προκρίσεις, αποκλεισμοί, γκολ. Γεμάτα συγκινήσεις ήταν τα παιχνίδια των Εθνικών Ομάδων τον Νοέμβριο για τους παίκτες του Δικεφάλου. Το paokfc.gr σας παρουσιάζει αναλυτικά τα πεπραγμένα τους.

Η Εθνική Ελλάδας τερμάτισε στην τρίτη θέση του γκρουπ πίσω από Ισπανία και Σουηδία κι έχασε την ευκαιρία για πρόκριση στο επερχόμενο Mundial. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης παρακολούθησε από τον πάγκο την εντός έδρας ήττα από την Ισπανία με 0-1 και το 1-1 με το Κόσοβο στο ΟΑΚΑ.

Την απευθείας πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου πήρε η Σερβία με γκολ στο φινάλε μέσα στην έδρα της Πορτογαλίας. Οι Σέρβοι επικράτησαν με 1-2 και θα βρίσκονται στο Κατάρ. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς πήρε φανέλα βασικού στο παιχνίδι κόντρα στους Ίβηρες, ενώ πήρε χρόνο συμμετοχής και στο φιλικό κόντρα στο Κατάρ στο Βελιγράδι.

Μέσω των μπαράζ θα ψάξει το εισιτήριο για το Mundial η Πολωνία, με τον Κάρολ Σφιντέρσκι να πρωταγωνιστεί. Ο φορ του ΠΑΟΚ σημείωσε το μοναδικό γκολ στην εντός έδρας ήττα από την Ουγγαρία με 1-2, ενώ -πήρε χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο μέρος και στη νίκη με 1-4 επί της Ανδόρας.

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς έχασε το παιχνίδι της Σλοβενίας με τη Σλοβακία που δεν είχε νικητή κι έληξε με 2-2, λόγω καρτών, αλλά έπαιξε σε ολόκληρη τη νίκη επί της Κύπρου με 2-1. Οι Σλοβένοι δεν είχαν ούτως ή άλλως πιθανότητες για πρόκριση.Αποκλεισμός και για την Αλβανία του Ενέα Μιχάι.

Οι Αλβανοί ηττήθηκαν με 5-0 από την Αγγλία εκτός έδρας, με τον στόπερ του ΠΑΟΚ να περνάει σαν αλλαγή στο ημίχρονο, ενώ ο Μιχάι πήρε φανέλα βασικού στη νίκη με 1-0 επί της Ανδόρας, την τελευταία αγωνιστική.

Σημαντικό βήμα πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ωστόσο, έκανε η Εθνική Ελπίδων, η οποία κέρδισε 1-0 την Ισλανδία με γκολ-πέναλτι του Γιάννη Μιχαηλίδη . Είχε προηγηθεί η νίκη επί της Λευκορωσίας (2-0). Και στα δύο παιχνίδια ξεκίνησαν ως βασικοί οι Τσιγγάρας , Μιχαηλίδης και Λύρατζης , ενώ δεν χρησιμοποιήθηκε ο Τσαούσης.Η Εθνική Νέων Κ19 δυστυχώς αποκλείστηκε στον 2ο προκριματικό όμιλο με μια ήττα από την Ρωσία (1-0), μια ισοπαλία με τα Νησιά Φερόε (0-0) και άλλη μία με την Γερμανία (1-1). Το γκολ στο παιχνίδι με την Γερμανία πέτυχε ο Γιώργος Κούτσιας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Οι Κουλιεράκης, Κούτσιας και Κουτεντάκης αγωνίστηκαν ως βασικοί στα παιχνίδια με την Ρωσία και τη Γερμανία, ενώ στο ματς με τα Νησιά Φερόε, ο Κουτεντάκης ήρθε από τον πάγκο.Υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του είχε και ο Ισμαϊλα Ουεντραόγκο, ο οποίος είδε από τον πάγκο τα ματς της Μπουρκίνα Φάσο με τον Νίγηρα και την Αλγερία για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Η Εθνική ομάδα της χώρας του μέσου του ΠΑΟΚ Β δεν κατάφερε να προκριθεί

.Όσον αφορά στoν Γκουστάβο Βαρέλα, πανηγύρισε την πρόκριση της Εθνικής Πορτογαλίας U17 στην Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με δύο νίκες στον όμιλο (5-0 το Καζακστάν και 2-0 την Ουαλία). Και στα δυο παιχνίδια ο Bαρέλα χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή. Στο τρίτο παιχνίδι οι Πορτογάλοι έχασαν 3-2 από την Ουκρανία.

πηγή: paokfc.gr

Προηγούμενο άρθροΚληρώνει για ΠΑΟΚ
Επόμενο άρθροΈγραψε ιστορία ο ΠΑΟΚ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Ασπρόμαυρο» το Άγιαξ-Εξέλσιορ (video)

Ο Λάζαρος Λάμπρου στο 53′ έδωσε το προβάδισμα κόντρα στον Άγιαξ, ο οποίος γλίτωσε την ήττα στο φινάλε. Ο...

Στην ίδια κατηγορία