Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

To “Στραγάλι” πέφτει μέσα στις προβλέψεις του!

Δημοφιλή

* ΕΔΩ και τρεις μήνες, πριν ξεκινήσει η φετινή Σούπερ Λίγκα, είχα πει σ’ ένα επιστήθιο φίλο μου, πρώην διεθνή διαιτητή, ότι η διοργάνωση που ήδη διανύουμε θα είναι η χειρότερη των τελευταίων χρόνων και ότι θα έχουμε πολλά γεγονότα στην διαιτησία και όχι μόνο, απ’ αυτούς που πιέζουν φορτικά να πάρουν τα πρωτεία, μετέρχοντας όλα τα μέσα και προπάντων την καραμέλα της δήθεν αδικίας και φυσικά της ελεεινής προπαγάνδας.

* Κι επειδή τα βλέπει  σ’ ένα βαθμό, ότι πρόβλεψα, με ρωτάει κάθε τόσο, αν θα έχουμε κι άλλα. Και χωρίς περιστροφές, του απαντάω και βέβαια, αφού τους επιτρέπει πρώτα η πολιτεία, μέσω του άσχετου υφυπουργού αθλητισμού, που πλέον ταυτίστηκε μ’ όσα απίθανα ισχυρίστηκε ο γραφικός κυρ Σάββας. Μετά η ανύπαρκτη αθλητική δικαιοσύνη, που δεν παρεμβαίνει να θωρακίσει τα όργανα και δη την ΚΕΔ και αφήνει τους πάντες να εκτοξεύουν λάσπη κατά των  αξιωματούχων της διαιτησίας. Και φυσικά την διχασμένη ΕΠΟ, που παρακολουθεί αμέτοχη τα συμβαίνοντα, καλυπτόμενη πίσω από την παραδοχή, πως η διαιτησία δεν της ανήκει και έχει τώρα την στήριξη της ΦΙΦΑ.

* Όταν ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ, όμως, να βάλει πλάτη για την απόκτηση του… κολοβού VAR, το έπραξε και έδωσε λαβή, με συνέπεια να έρχεται  τώρα ο μόνιμα ευνοούμενος από την διαιτησία, σύλλογος του Πειραιά, και να προσπαθεί να βρει άλλοθι, βάζοντας στο κάδρο τον Μέλο Περέιρα και τον Βαγγέλη Γραμμένο. Μα αν ο ΠΑΟΚ είχε τόση επιρροή στον πρόεδρο της ΕΠΟ κι αυτός κατ επέκταση στον αρχιδιαιτητή, θα του έκαναν το πιο απλό χατίρι να τεθεί εκτός πινάκων ο Κομίνης. Από τον οποίο έχασε πέρσι το πρωτάθλημα και σήμερα, ενάμιση χρόνο μετά, ζει και βασιλεύει, άλλο που δεν ξέρει που πέφτει η Τούμπα και η Θεσσαλονίκη.

* Κι έφτασαν οι αθεόφοβοι προπαγανδιστές, να πιάσουν σχεδόν όλα τα πόστα, κρατικά και ιδιωτικά, και να προκαλούν με τα όσα στρεβλά διαδίδουν, σύγχυση και οργή. Γιατί οι γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα, δεν μπορούν να καταπιούν αμάσητα τα μυθεύματα τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι λίγη ώρα μετά τον αγώνα του Βόλου, όπου ο ΠΑΟΚ κέρδισε καθαρά και πανάξια, βγήκε στο κρατικό ραδιόφωνο αυτοανακηρυχθείς δήθεν καθηγητής διαιτησίας, έχοντας συγγένεια με τον διαιτητή Ευαγγέλου, και αμφισβητούσε το ΚΛΑΣΣΙΚΟ πέναλτι που σφύριξε σε ανατροπή του Λημνιού, που είδαν ακόμη και οι έχοντας προβλήματα όρασης, και είπε πως είναι δύσκολη φάση και πως δεν έχει πειστεί! Και μάλιστα, υπέβαλε και ένσταση, γιατί δεν πήγε ο ρέφερι στο VAR να δει την φάση, αλλά έδειξε απευθείας την άσπρη βούλα. Εσπευσε, δε, να τον βαθμολογήσει από… αέρος με 8.20 βαθμούς, που είναι προβληματικός, για όσους ξέρουν και διαβάζουν τις βαθμολογίες.

* Είναι ο δεύτερος αυτοανακηρυχθείς καθηγητής της πλάκας, που δεν τόλμησε κάτω από την λαϊκή οργή, να αναρτήσει τα όσα κωμικά είπε στο ραδιόφωνο, σε ιστοσελίδα γνωστού διώκτη του ΠΑΟΚ και άφησε άλλον πρώην διαιτητή να αναφερθεί στην διαιτησία και να την χαρακτηρίσει καλή.

*ΟΜΩΣ η προπαγάνδα δεν σταμάτησε εκεί. Επεκτάθηκε και στην ανάρτηση, που έκανε ο επικεφαλής της προπαγάνδας του Ολυμπιακού, με την φωτό του Πραξιτέλη Ζαχαριάδη με την γυναίκα του και του μικρού γιού του, που ήθελε να δει τον ΠΑΟΚ με τον Αγιαξ και πήγε στην μαθητική εξέδρα με εισιτήρια παρακαλώ (καμιά εξυπηρέτηση δεν ζήτησε  ο Μακεδόνας διαιτητής). Και τι επιχειρούν οι άθλιοι; Να συνδυάσουν την παρουσία του με τον ρόλο, που του έχει αναθέσει η ΚΕΔ, ως ελεγκτή του VAR, στο ματς Ξάνθης – Ολυμπιακού και λένε ανερυθρίαστα, θα φέρει και την φανέλα του ΠΑΟΚ; Μιλάμε για τραγικά πράγματα, όταν όλοι ξέρουν ποτέ μα ποτέ, δεν έδειξε άμεσα ή έμμεσα την παραμικρή εύνοια στην ομάδα του Δικεφάλου. Και ακόμη ότι ο ίδιος VARistas δεν παίρνει αποφάσεις, απλά ελέγχει επίμαχες φάσεις και ο διαιτητής καλείται να αποφανθεί.

* Κλείνοντας, μας αναγκάζουν να προστρέξουμε στα κιτάπια μας και να αντλήσουμε από εκεί τις πληροφορίες, που ποτέ δεν διαψεύστηκαν στον καιρό της παράγκας. Την πληθωρική παρουσία διαιτητών και βοηθών στις σουΐτες του Καραϊσκάκη σε ματς του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ. Από την ΚΕΔ ήταν Σωμαρακάκης, Ζωγράφος, Γκρούτσης, Γενναίος και από διαιτητές Παππάς, Δημητρόπουλος, Τσολάκης, Γεωργαράκος, Σωτηρόπουλος κ.α.

*ΥΣΤΕΡΑ γέλασαν και τα τσιμέντα, που βγήκε στο κρατικό ραδιόφωνο, ο άλλοτε διαιτητής, Ανδρέας Παππάς, να υπερασπιστεί το δίκιο της απόφασής του, όταν δεν ξεκίνησε το ντέρμπι της Λεωφόρου, ΠΑΟ –ΟΣΦΠ, κι ενώ είχε πάρει την απόφασή του, μιάμιση ώρα πριν, στο τέλος ενημέρωσε ότι δεν θα γίνει ο αγώνας. Και φυσικά κατέληξε με την επωδό, ότι ο ΠΑΟΚ τον έβγαλε από τους πίνακες, μετά τα όργια που είχε κάνει στη Τούμπα, στο κύπελο με επιπρόσθετο τον Μήτσιο. Λες και η ΠΑΕ του δικεφάλου ειχε τέτοια δύναμη. Η αγανάκτηση του κόσμου τον… καθάρισε και μαζί η τότε ΚΕΔ. Και τώρα τον έβγαλε ο αυτοανακηρυχθείς ως καθηγητής – κουμπάρος, μήπως και πιάσει το… παραμύθι και κάποια στιγμή επανέλθει ως παρατηρητής. Εχουν γνώση, όμως, οι φύλακες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Αλέγκρι δεν φεύγει αν δεν αποζημιωθεί με 20 εκατ. ευρώ!

Η Γιουβέντους έχει αποφασίσει να γυρίσει σελίδα και να βάλει ένα τέλος στη συνεργασία της με τον Μαξ Αλέγκρι. Η...

Στην ίδια κατηγορία