Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Το Στραγάλι κι η μελέτη των νέων ρέφερι!

Δημοφιλή

* Οι πίνακες ανακοινώθηκαν και ήδη άρχισαν να γίνονται και τα σχόλια, όπως συνηθίζεται. Κάποιοι μελέτησαν τους νέους ρέφερι, που μπήκαν στους πίνακες και άρχισαν να ψάχνουν αν τους θυμίζουν κάτι.

* Κάποιοι στάθηκαν τον διαιτητή Γρηγόρη Ρηγόπουλο από την Ηλεία, ο οποίος ανέβηκε αρκετά γρήγορα τα σκαλοπάτια, αφού είναι 3,5 χρόνια στη διαιτησία και εντάχθηκε στον πίνακα της Σούπερ Λιγκ 2, έχοντας σφυρίξει μόλις 4 παιχνίδια στην Γ’ Εθνική.

* Σε ένα από αυτά τα τέσσερα παιχνίδια που σφύριξε μάλιστα, στο Εθνικός Σκουλικάδου – Διαγόρας, εμφανίστηκε κατά παράβαση των κανονισμών με κοντές κάλτσες και πήρε χαμηλή βαθμολογία, χωρίς ο Κλάτενμπεργκ (φωτ.) να το λάβει υπόψιν του.

* Αυτοί οι κάποιοι που θέλουν να τα ψάχνουν όλα, μάλιστα, λένε ότι αν έκανε μια βόλτα και στο Facebook ίσως έβλεπε κι άλλα ενδιαφέροντα πράγματα, που μπορεί να τον έβαζαν σε σκέψεις.

* Γιατί αυτοί οι κάποιοι, λοιπόν, λένε ότι ο διαιτητής Ρηγόπουλος έχει εκπληκτική ομοιότητα με έναν οπαδό του Ολυμπιακό, που φωτογραφίζεται με κασκόλ της αγαπημένης του ομάδας και ανεβάζει τις φωτογραφίες στο Facebook.

* Το κακό όμως είναι αυτός ο οπαδός του Ολυμπιακό με το κόκκινο κασκόλ, έχει αφαιρέσει αυτές τις φωτογραφίες από το Facebook κι έτσι δεν μπορεί να δει κανείς πόσο μοιάζει με τον διαιτητή Ρηγόπουλο από την Ηλεία.

* Αν δεχτούμε ότι ο νεαρός ρέφερι δεν μοιάζει απλά στον οπαδό του Ολυμπιακό αλλά είναι ο ίδιος, τότε θα πούμε ότι ο καθένας μπορεί να έχει μια συμπάθεια στην Α ή Β ομάδα, αλλά δεν μπορεί να εκδηλώνεται δημόσια όταν θέλει να κάνει καριέρα.

* Βέβαια θα μου πείτε ότι παλιότερα ο διαιτητής Αρετόπουλος είχε φωτογραφηθεί με ερυθρόλευκα της αγαπημένης του ομάδας και έγινε μέχρι και διεθνής, αλλά η τότε ΚΕΔ της εποχής της παράγκας, δεν ασχολήθηκε.

* Ο Αρετόπουλος, που ήταν ο διαιτητής στο ΠΑΟΚ – ΟΣΦΠ που δεν έγινε λόγω του θέατρου του Όσκαρ Γκαρσία και “χειρούργησε” τον ΠΑΟΚ με φύλλο αγώνα και εκθέσεις, είναι ένας απ΄ αυτούς που εκδήλωσαν την επιθυμία τους να μπουν στην ΚΕΔ, όπως και ο Μήτσιος, αλλά και ο βοηθός Κοντιζάς, ο ξάδερφος του Ηλίας Σπάθα.

* Όλοι αυτοί όπως είναι γνωστό έχουν διαγραφεί από τους πίνακες, αλλά ο Κλάτενμπεργκ αντί να ρωτήσει και να μάθει, τους παιρνάει από συνεντεύξεις για να δει ποιους θα βάλει στην ΚΕΔ.

* Δικαιολογημένα οι γνώστες του χώρου αναρωτιούνται πως σκέφτεται και τι θέλει να κάνει ο Άγγλος κι αν έχει καταλάβει ότι τον έφεραν για να αλλάξει τα πράγματα κι όχι για να γυρίσει τη διαιτησία πίσω.

ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

* Μέσα σ΄ όλα, ο Κλάτενμπεργκ περίμενε να περάσουν μέρες από την έναρξη των πυργκαγιών κι όταν άρχισαν να αντιμετωπίζονται, ανέβαλε το σεμινάριο της Σούπερ Λίγκ 2 που ήταν να γίνει 9-12 Αυγούστου στο Καρπενήσι. Ίσως γιατί υπάρχει χρόνος, δεδομένου του ότι το πρωτάθλημα πάει για τέλη Σεπτεμβρίου.

* Βέβαια οι διαιτητές δεν είναι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι περισσότεροι δουλεύουν σε δημόσιες ή ιδιωτικές επιχειρήσεις και δεν έχουν τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να ζητούν άδεια για να πάνε να περάσουν το τεστ.

* Αυτή τη βδομάδα ολοκληρώθηκε το σεμινάριο της ΟΥΕΦΑ για τους διαιτητές Ελίτ και Α’ κατηγορίας και πέρα από το Σιδηρόπουλο, πήρε μέρος και ο Παπαπέτρου, κάτι που δείχνει ότι μάλλον θα αλλάξει κατηγορία και θα βρίσκεται σε παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ.

* Όσο για την ΕΠΟ, παρακολουθεί τον Κλάτενμπεργκ να κάνει συζητήσεις με τους μη εν ενεργεία διαιτητές και να δει ποιοι θα αποτελέσουν την ΚΕΔ, που θα ασχολείται με τη Γ’ Εθνική, τα πρωταθλήματα νέων και γυναικών. Ο Άγγλος κάνει κουβέντες, αλλά οι συμβάσεις θα φτιαχτούν από την ΕΠΟ, η οποία τελευταία προσέλαβε μια εντυπωσιακή κυρία, που λέγεται ότι θα είναι η γραμματέας του Κλάτενμπεργκ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κοτάρσκι, παρών: Οι καλύτερες επεμβάσεις του στο Conference (videos)

Κατά ριπάς σκοράρισμα από πλευράς ΠΑΟΚ στην Ευρώπη εξ ου και η πρώτη καλύτερη επίθεση που κατοχυρώθηκε στην εντυπωσιακή...

Στην ίδια κατηγορία