Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Tο Στραγάλι γράφει για τους φόβους του Κλάτενμπεργκ

Δημοφιλή

Πολλοί αναρωτιούνται ποιός πατάει το κουμπί στη διαιτησία. Η απάντηση σηκώνει κουβέντα, καθώς ο Κλάτενμπεργκ μπορεί να το παίζει άνετος και αφεντικό, αλλά τα όσα πράττει με τις αναλύσεις των επίμαχων φάσεων στο καθιερωμένο βίντεο κάθε αγωνιστικής, δείχνουν ότι κάτι φοβάται και συγκαλύπτει την ομάδα του Πειραιά, που πέτυχε δυο αντικανονικά γκολ στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη, που μέτρησε ως κανονικά ο Γκορτσίλας, με την συνδρομή του VAR-ISTA Κουμπαράκη.

* Κι αντί να βγει ευθαρσώς και να τα επισημάνει, τα… παρέλειψε και έγινε περίγελος στον φίλαθλο κόσμο, καθώς ΟΛΟΙ κατάλαβαν ότι επρόκειτο για ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ από μέρους του Βρετανού, στο φανερό ΔΙΠΛΟ φάουλ που έκανε ο Σεμέδο στο πρώτο γκολ, με τον Ελ Αραμπί, όπως και ο Φορτούνης στο ξεκίνημα της φάσης που κέρδισε ανύπαρκτο φάουλ και πέτυχε το τρίτο τέρμα.

* Αυτές οι φάσεις χάθηκαν από τον αρχιδιαιτητή σ’ ένα βίντεο 18 λεπτών, όπου… έφαγε χρόνο να στέκεται σε φάσεις άλλων αγώνων, που από την ανάλυση που έκανε ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κατάλαβε τί ακριβώς ήθελε να πει ο…ποιητής, μια και είναι φανερό ότι ορισμένοι διαιτητές είναι τα… αγαπημένα του παιδιά και βρέξει χιονίσει θα τα ορίσει, είτε ως ρέφερι ή ελεγκτές στο VAR. Eτσι και στο σοβαρό λάθος, που θα κάνουν, θα ανοίξει ομπρέλα και θα τους βάλει κάτω από την σκέπη του. Όπως έπραξε με τον Γκορτσίλα και τον Κουμπαράκη, που τους έβαλε “καπάκι” την επόμενη αγωνιστική, ελεγκτές  στο VAR, αντί να τους θέσει στο περιθώριο.

* Αν ερχόταν κάποιος ξένος μη εν ενεργεία διαιτητής στη χώρα μας και άκουγε τα όσα επικαλείται ο Βρετανός πρόεδρος της ΚΕΔ, ειλικρινά θα έβαζε τα… γέλια, αφού έχει κάνει τον κανονισμό λάστιχο και έχει μπερδέψει τους ίδιους τους διαιτητές, αφού τη μια τους λέει να μπαίνουν στο τερέν και να μην αγχώνονται αν υπάρχει σύστημα ελέγχου επίμαχων φάσεων και την άλλη δίνει εντολή στους VARistes να υποδεικνύουν κάρτες, που δεν είδε ο διαιτητής, κάτι που δεν προβλέπει το πρωτόκολλο.

* Απαράδεκτη είναι η συμπεριφορά του Κλάτενμπεργκ στον Γιώργο Μπίκα, το οποίο έθεσε στο περιθώριο κι εδώ και δυο μήνες δεν τον ορίζει, χωρίς να υπάρχει κάποιο κώλυμα από τον πρώην πρόεδρο της ΚΕΔ. Κι είναι προκλητικό να ορίζει παράτυπα την Κοκκότου, που είχε παίξει τρία ματς Β’ Εθνικής και την ανέβασε με το “έτσι θέλω” ο Μαρίν τον Αύγουστο, τροποποιώντας τον κανονισμό. Θα επανέλθουμε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Στο γκρουπ των ισχυρών στις κληρώσεις όλων των καλοκαιρινών προκριματικών

Ο ΠΑΟΚ τρυπάει το ταβάνι του. Καθημερινά. Με την νίκη-πρόκριση επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ο Δικέφαλος έχει συγκεντρώσει μόνο...

Στην ίδια κατηγορία