Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Το “Στραγάλι” γράφει για τον Χούμπελ, που εκτέθηκε

Δημοφιλή

*Απλό είναι το ερώτημα. Ποιος εκτέθηκε με την επιστροφή των διαιτητών, που είχαν τεθεί ή θα τίθονταν εκτός μέχρι τέλους της σεζόν; Ο Φωτιάς κι ο Ευαγγέλου, δηλαδή, που ήταν διαιτητής και VAR στο Βόλος – Ολυμπιακός.

* Αναμφίβολα, αυτός που εκτέθηκε είναι ο Αυστριακός πρόεδρος της επιτροπής παρακολούθησης, Χούμπελ, που δήλωσε ότι είδε το παιχνίδι του Βόλου και απαίτηση παραδειγματική τιμωρία των διαιτητών.

*Από το κάδρο δε μπορεί να βγει ούτε ο Μέλο Περέιρα, που έκανε μια καυστική τοποθέτηση σε βάρος των παραπάνω διαιτητών και των Σκουλά και Τζήλου, που ήταν διαιτητής και VAR στο Λαμία – ΑΕΚ.

* Κι επειδή πολλοί αναρωτήθηκαν τι μεσολάβησε και άλλαξε όλο αυτό το σκηνικό και όλοι οι παραπάνω επανέρχονται, θα περάσουμε στις λεπτομέρειες, αφήνοντας πίσω τις υποβολές μηνύσεων σε βάρος των διαιτητών από πλευράς Ολυμπιακού μετά τον αγώνα, από τον κυρ Σάββα, αλλά και τώρα, που ορίστηκαν πάλι.

* Ούτως ή άλλως θα πάνε στο καλάθι των αχρήστων. Και σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να μηνυθεί ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα (που έχει τοποθετηθεί από την ΟΥΕΦΑ με τις ευλογίες της ΦΙΦΑ) για ποιους διαιτητές ορίζει σε κάθε αγώνα.

*Αλίμονο αν κάθε ΠΑΕ ή ένας “βαπτισμένος” ως επίτιμος, έσπευδε στην δικαιοσύνη να καταθέτει μηνύσεις σε βάρος του αρχιδιαιτητή. Ερώτημα : Με ποια κατηγορία; Της κακής επιλογή; Είναι ντροπής πράγματα!

* Ο Ολυμπιακός, βέβαια, επισήμως δεν λέει το παραμικρό. Δεν είναι κορόιδα, ξέρουν ότι αν το κάνουν, στη ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ δεν περνούν απειλές. Και ξέρουν ότι ο Περέιρα χαίρει της εκτίμησης των ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΟΥΝΤΑΝΙ

*Κι όμως, στη διάρκεια του σεμιναρίου, όταν άρχισε να δείχνει επίμαχες φάσεις, κι ο ίδιος ο Περέιρα άρχισε να αμφιβάλει για τη φάση του Σουντανί στο Βόλο, όταν αντιλήφθηκε πως οι διαιτητές και οι βοηθοί ήταν χωρισμένοι σε ότι αφορά το αν ήταν σε κανονική θέση ή σε οριακή.

* Σε εκείνο το σημείο ο Περέιρα επισήμανε πως από τη στιγμή, που δεν υπάρχει γραμμή στο VAR, ο υπεύθυνος του VAR, είναι λογικό να πηγαίνει με την υπόδειξη του βοηθού.

* Σ΄ αυτή τη συζήτηση φάνηκε και μια αλληλεγγύη προς τους κατηγορηθέντες διαιτητές, με τον Περέιρα να λέει ότι τους περιβάλει με εμπιστοσύνη και πως τα λάθη μειώνονται.

*Αυτή η τοποθέτηση του Πορτογάλου φανέρωσε τη διάθεσή του να σβήσει τα όσα είπε σε βάρος τους, αφού στο μεσοδιάστημα είδε να σημειώνονται ίδιες φάσεις και στο εξωτερικό, οι οποίες δόθηκαν οφσάιντ με τις τρισδιάστατες γραμμές, παρότι η τηλεοπτική γραμμή τους έδειχνε σε κανονική θέση!

*Η τριάδα των ξένων της ΚΕΔ έχει μια άλλη αντίληψη για την (μη) τιμωρία των διαιτητών. Απλά θέτει κάποιους βοηθούς εκτός ορισμών. Έτσι είδαμε τον Τσαμούρη να μη δίνει πέναλτι στο Παναιτωλικός – Πανιώνιος και να ορίζεται στο Ατρόμητος – Βόλος, όπου έκανε ένα σωρό χοντρά λάθη. Και τον όρισαν πάλι αυτή την αγωνιστική, έστω και στο VAR. To μήνυμα είναι “δεν τιμωρούμε”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κοτάρσκι, παρών: Οι καλύτερες επεμβάσεις του στο Conference (videos)

Κατά ριπάς σκοράρισμα από πλευράς ΠΑΟΚ στην Ευρώπη εξ ου και η πρώτη καλύτερη επίθεση που κατοχυρώθηκε στην εντυπωσιακή...

Στην ίδια κατηγορία