Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Το «Στραγάλι» γράφει για τα… βαθιά μεσάνυχτα ενός υπουργού!

Δημοφιλή

*Είναι ανεπίτρεπτo ένας υπουργός να ανοίγει το στόμα του και να λέει τέτοια πράγματα! Κι όταν δεν ξέρει το αντικείμενο, και είναι απλά -κατά δήλωσή του- ένας φίλαθλος του Ολυμπιακού, να λέει… μπαρούφες. Ότι δηλαδή η διαιτησία θα φύγει από την ΕΠΟ και θα είναι ένα ανεξάρτητο όργανο.

* Το ερώτημα είναι αν αυτό το λέει και το πιστεύει ο υπουργός επικρατείας, κ. Γεραπετρίτης ή απλά με όσα άστοχα έκανε, προσπαθεί να γίνει αρεστός σε φίλους του, που λυσσάνε, ειδικά φέτος, για τη διαιτησία και πλάθουν σενάρια επί σεναρίων, ότι δήθεν τη διαφεντεύει ο ΠΑΟΚ.

*Αυτό το ψέμα τον οδήγησε στη Νιόν, όπου είναι αμφίβολο αν συνάντησε τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ ή απλά είδε κάποιους υπηρεσιακούς παράγοντες.

*Αν ήταν γνώστης των πραγμάτων, θα ρωτούσε στην έδρα της ΟΥΕΦΑ, για το πως λειτουργεί εκεί η διαιτησία. Είναι ανεξάρτητο όργανο ή επιτροπή, που λειτουργεί μέσα στους κόλπους της;

* Δεν αποκλείεται να τα ρώτησε και να μη θέλει να τα παραδεχτεί για να χαϊδεύει τα αυτιά αυτών, που ονειρεύονται να βάλουν στην επιτροπή κανέναν Σωμαρακάκη, Ζωγράφο ή Γενναίο, για να παίρνουν τα πρωταθλήματα, όπως συνέβαινε με διαιτητές – εργαλεία.

* Συνεπώς η δήλωση Γεραπετρίτη δεν έπεισε κανέναν και φυσικά έδειξε ότι ο Πειραιώτης υπουργός, που έφτιαξε την διάτρητη τροπολογία, έχει βαθιά μεσάνυχτα γύρω από το ποδόσφαιρο και τη διαιτησία. Κι αυτό θα φανεί σύντομα, όταν θα έλθουν οι πρόεδροι ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ στην Αθήνα και θα αντιληφθεί ότι το αυτοδιοίκητο δεν επιτρέπει καμιά ανάμιξη της πολιτείας, ειδικά στον τομέα της διαιτησίας.

* Και φυσικά, τα όσα δήλωσε αποδειχτούν μπούμεραγκ και θα έπρεπε να έχει ρωτήσει τους φίλους του, με τους οποίους έχει ανοιχτή γραμμή. Αυτοί θα του έλεγαν που ανήκει η τωρινή ΚΕΔ. Στην ΕΠΟ ή στην ΦΙΦΑ;

ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ

* Αν, λοιπόν, ο υπουργός ρωτούσε, θα μάθαινε ότι η ΚΕΔ απλά αναφέρεται ως επιτροπή της ΕΠΟ, αλλά είναι υπό την εποπτεία της παγκόσμιας ομοσπονδίας και όποτε γεννήθηκε θέμα, ήλθε επιστολή από τη ΦΙΦΑ, που εκδήλωσε την εμπιστοσύνη στα μέλης της, τα οποία -για να γινόμαστε σαφείς- είναι οι τρεις αλλοδαποί.

* Μάλιστα, ο κ. Γεραπετρίτης θα έπρεπε να γνωρίζει ότι μόνο ο Περέιρα πληρώνεται από την ΕΠΟ, καθώς οι άλλοι δύο, Μαρίν και Λίντμπεργκ, αμείβονται από ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ και η Ελληνική ομοσπονδία δεν έχει ΚΑΜΙΑ ανάμιξη.

* Ο δε πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ελάχιστες φορές έχει συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΚΕΔ και περισσότερο για να γίνει δέκτης παραπόνων, όπως οι καθυστερήσεις καταβολής των αμοιβών των διαιτητών.

* Ο Γραμμένος, μάλιστα, ουδέποτε επιχείρησε να κάνει την παραμικρή παρέμβαση, αφού ο Περέιρα είναι συνέχεια με τον ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα της ΟΥΕΦΑ, Φούσεκ, και τον πρόεδρο της επιτροπής παρακολούθησης, Χούμπελ.

*Για να δώσουμε και μία είδηση, εδώ και ένα μήνα η ΚΕΔ έχει φύγει από τα γραφεία της ΕΠΟ και έχει εγκατασταθεί σε δικά της γραφεία στην οδό Φραγκοκλησιας στο Μαρούσι, απέναντι από το ΟΑΚΑ, όπου στεγάζεται και το VAR. Εκεί δεν πατάει άνθρωπος και για να μπεις, πρέπει να έχεις κάρτα με κωδικούς, ενώ υπάρχει και σεκιούριτι.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κοτάρσκι, παρών: Οι καλύτερες επεμβάσεις του στο Conference (videos)

Κατά ριπάς σκοράρισμα από πλευράς ΠΑΟΚ στην Ευρώπη εξ ου και η πρώτη καλύτερη επίθεση που κατοχυρώθηκε στην εντυπωσιακή...

Στην ίδια κατηγορία