Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Το στραγάλι γράφει για τα απωθημένα παραγόντων κατά Φερέιρα!

Δημοφιλή

*Λύσσα τους έχει πιάσει με την διαιτησία. Ποτέ άλλοτε δεν είχαν γίνει τόσες (δήθεν) συσκέψεις με πρόσχημα το VAR, για να βγάλουν ορισμένοι γραφικοί παράγοντες τα απωθημένα τους κατά διαιτητών και Περέιρα, που έχει μείνει αποσβολωμένος να παρακολουθεί τις ενέργειες του αρμόδιου υφυπουργού αθλητισμού. Που ενώ δεν έχει ΚΑΜΙΑ αρμοδιότητα, ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη και αναμιγνύεται, γιατί δυστυχώς, βρίσκει πρόσφορο έδαφος.

*Τόσο ο πρόεδρος της επιτροπής παρακολούθησης, Χούμπελ, όσο και ο υπερσύμβουλος, Φούσεκ, έχουν γίνει ανεξήγητα συνομιλητές του κ. Αυγενάκη και υπάρχει έντονος προβληματισμός για το που το πάνε. Οταν η ΦΙΦΑ έχει διαμηνύσει ότι η ελληνική διαιτησία έχει περιέλθει σε εκείνη και τα μέλη της ΚΕΔ δεν έχουν καμία εξάρτηση από τους παράγοντες των ΠΑΕ, αλλά και από την ΕΠΟ, που έχει καταστεί παρατηρητής των όσων θλιβερών συμβαίνουν σ’ έναν ευαίσθητο χώρο.

* Αν, μάλιστα, προσθέσουμε τις επιθέσεις που γίνονται κατά του ΠΑΟΚ, πρώτα για πέρσι και μετά για φέτος, πως έχει, άκουσον –άκουσον, την εύνοια των ρέφερι, ε, τότε αντιλαμβάνεστε τι προσπαθούν να πετύχουν. Να προβάλουν εμπόδια και να τον φρενάρουν στην φετινή Σούπερ Λίγκα, λες και έχει πάρει ένα σφύριγμα υπέρ του, όταν τον Ολυμπιακό συνοδεύει το… εξαφανισμένο πλάνο με το πέναλτι πάνω στον Μπαράλες, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης. Και τα όσα αποκαλυπτικά είπε στην σύσκεψη της ΓΓΑ ο Περέιρα, όταν η εταιρεία που έχει πάρει το πρότζεκτ με το VAR, έστησε τις κάμερες του συστήματος την τελευταία στιγμή με αποτέλεσμα οι δυο απ’ αυτές να δείχνουν μαύρο σ’ όλη τη διάρκεια του ματς και να μην κουμπώσουν σ’ εκείνες της ΝΟVA.

* Εκείνο που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση, ήταν η ενέργεια του Αρη να δημιουργήσει θέμα με τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου στο ματς της Κυριακής, λες και ο ΠΑΟΚ είχε όφελος από την τοποθέτηση, όταν υπάρχουν παιχνίδια κατά το παρελθόν, που ο διεθνής ρέφερι δεν είχε σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και η ΠΑΕ του Δικεφάλου είχε παράπονα.

*Το κακό είναι ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ των κιτρίνων πιάστηκε αδιάβαστος, καθώς απαγορεύεται μια ΠΑΕ να ζητήσει εξαίρεση διαιτητή και βρήκε συμπαράσταση και από τον Ολυμπιακό, που στη σύσκεψη, δήθεν για το VAR, ρωτούσε τον Περέιρα, πως όρισε τον κατά τεκμήριο καλύτερο Ελληνα διαιτητή στο παιγνίδι της Τούμπας. Εκεί έφτασε η κατάντια τους! Επεσαν οι μάσκες, όπως και με τον Πανιώνιο που όντας εκτός τόπου και χρόνου, ζήτησε να γίνεται κλήρωση και όχι ορισμός διαιτητών! Οι Νεοσμυρνιώτες αγνοούν ότι πουθενά στην Ευρώπη δεν γίνεται κλήρωση και η ΦΙΦΑ με την ΟΥΕΦΑ έχουν προκρίνει τον ορισμό. Οπότε, κι αυτή η πρόταση έπεσε στο κενό.

* ΕΔΩ όμως προκύπτουν και ευθύνες της πολιτείας, που επέτρεψε να γίνονται ερωτήσεις προς τον πρόεδρο της ΚΕΔ, που βρέθηκε σε δύσκολη θέση, κι έμεινε στη σύσκεψη για να μην προσβάλει τον κ. Αυγενάκη!

* Πάντως, ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ δεν είδαν με καλό μάτι το ότι συνέβη και πλέον σταματούν τα “σούρτα – φέρτα” πολιτείας και παραγόντων των ΠΑΕ με την διαιτησία. Τώρα, μάλιστα, που πήγαν και στο κέντρο του συστήματος στο Μαρούσι, θα μειώσουν στο ελάχιστο τις εμφανίσεις τους οι τρεις αλλοδαποί της ΚΕΔ, αφού δεν έχουν να δώσουν σε κανένα αναφορά. Ας το εμπεδώσουν οι πάντες.

Προηγούμενο άρθροΗ κατάρα του φετινού ΠΑΟΚ
Επόμενο άρθροΑφήστε ήσυχο το VAR!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Προς 12 Μαΐου το ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ

Ιδιαίτερο θέμα έχει ανοίξει στα Play Off, καθώς η πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε έχει φέρει τα πάνω...

Στην ίδια κατηγορία