Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Το σκορ ‘μιλάει’ από μόνο του»

Δημοφιλή

Απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του παρουσιάστηκε ο Αρης Λυκογιάννης στη συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση του χθεσινού αγώνα με τη Στρασμπούρ. «Δεν έχω να πω πολλά. Το σκορ μιλάει από μόνο του. Δεν κάναμε καθόλου καλό παιχνίδι σε τίποτα. Η απόδοση μας ήταν κάτω του μετρίου και η Στρασμπούρ νίκησε δίκαια» τόνισε ο τεχνικός του Δικεφάλου, συμπληρώνοντας: «Το επόμενο παιχνίδι, είναι ένα άλλο παιχνίδι. Έχουμε μία εβδομάδα μπροστά μας για να προετοιμαστούμε, αλλά αν δεν προσεγγίσουμε τον αγώνα αυτό με διαφορετική νοοτροπία, θα έχουμε πολλά προβλήματα».

Aπό την πλευρά του, ο Βασίλης Τολιόπουλος σημείωσε: «Είναι μια σκληρή ήττα. Δεν κάναμε τίποτα σωστά. Σίγουρα, πρέπει να βελτιωθούμε και πρέπει να το κάνουμε άμεσα, αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες για να προκριθούμε. Στο δεύτερο παιχνίδι πρέπει να παίξουμε με μεγαλύτερη ενέργεια, ειδικά στην άμυνα. Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ και πιστεύω ότι αυτό είναι το κλειδί. Να έχουμε περισσότερη ενέργεια στην άμυνα».

Προηγούμενο άρθροΒαριά ήττα στη Γαλλία για ΠΑΟΚ
Επόμενο άρθροBήμα προς τα πίσω

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Κάναμε την έκπληξη της 20ετίας»

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. «Πραγματικά είναι κάτι...

Στην ίδια κατηγορία