Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Το σκεπτικό του κόουτς κι οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Η φετινή χρονιά θα είναι δυσκολότερη από πολλές απόψεις. Το εμβόλιμο Ευρωπαϊκό παιχνίδι της εβδομάδας δεν είναι «παίξε γέλασε» και στον ΠΑΟΚ αυτό το ξέρουν καλά. Αν μια ομάδα δεν έχει «βάθος» και διαχειριστεί επιπόλαια την παρουσία της σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση μπορεί να στραπατσαριστεί άσχημα κι αυτό ίσως να έχει αντίκτυπο στην πορεία της στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Σε μια χρονιά λοιπόν που αναμένεται με ενδιαφέρον, σε μια σεζόν που κάποιες ομάδες θα επενδύσουν περισσότερα εξαιτίας της οικονομικής ενίσχυσης μέσω του στοιχήματος, ο ΠΑΟΚ πήγε σε σχετικά ασφαλείς επιλογές.

Ο Λυκογιάννης δεν θέλει να χαθεί πολύτιμος χρόνος στο θέμα της χημείας. Δεν θέλει να ρισκάρει βαθμολογικές απώλειες. Στο πίσω μέρος του μυαλού του υπάρχει ο στόχος της τετράδας…  Δεν ήταν τυχαίο που πήγε σε λύσεις παιδιών τους οποίους γνώριζε από το παρελθόν: Με τον Λοβ συνεργάστηκε σε Χολαργό, Κολοσσό και πέρσι ΠΑΟΚ. Με τον Γκρίφιν σε Κολοσσό και ΠΑΟΚ. Με Τολιόπουλο σε Κολοσσό. Με Γιάνκοβιτς σε Χολαργό.  Με Κάρτερ και Γιώργο Καμπερίδη δούλεψε πέρσι στον Δικέφαλο και εισηγήθηκε ξανά την παραμονή τους. Κι ο Μιχάλης Καμπερίδης ήταν στον Χολαργό. Το ζητούμενο ήταν ένα: Να περιοριστεί στο ελάχιστον εάν γίνεται η πιθανότητα του λάθους.

Υ.Γ.1. Ο πρώτος στόχος επιτεύχθηκε. Η προσπάθεια του Χατζόπουλου και των συνεργατών του στέφθηκε με επιτυχία καθώς διατέθηκαν όλα τα ακριβά διαρκείας όπως και τα box εντός του γηπέδου. Τώρα η «μάχη» θα συνεχιστεί για τα άλλα διαζώματα.

*Την σεζόν 2017-18 ο ΠΑΟΚ είχε φτάσει πολύ κοντά στην ολοκλήρωση συνεργασίας με τον Βλάντιμιρ Γιάνκοβιτς. Το θέμα χειρίζονταν τότε ο Τέλης  Ζουρνατζίδης. Οι δυο πλευρές είχαν σχεδόν δώσει τα χέρια όμως την τελευταία στιγμή ο Βλάντο «έστριψε» προς… Χολαργό.

ΠΑΟΚ και Χολαργός του έδιναν περίπου ίδια λεφτά όμως προτίμησε να παραμείνει Αθήνα. Ο λόγος ήταν κυρίως ο τότε κόουτς του Χολαργού, ο Άρης Λυκογιάννης. Όσο για το οικονομικό σκέλος της φετινής συμφωνίας; Περίπου 70.000 ευρώ λένε οι φήμες…

ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ FINAL-4 

Το σήκωσε φέτος η Ακαδημία της ΔΕΚΑ σε παιδικό και εφηβικό. Σας είχαμε γράψει εδώ και πολύ καιρό για τον 16χρονο αθλητή που παίζει εκεί. Τον Αλέξανδρο Σαμαντούροβ για τον οποίο μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια, όπως πρόσφατα μάθαμε σε μια μπασκετική ομήγυρη κάπου στο Πήλιο, ο Μπαρτζώκας.

Οι ομάδες του ΠΑΟΚ(παίδες-έφηβοι) έδωσαν το «παρών» στα Final-4 της ΕΚΑΣΘ καταλαμβάνοντας 2η και 4η θέση αντίστοιχα. Κατά τη γνώμη μας, κάποιος εκ των συνεργατών του Λυκογιάννη –έστω για τα μάτια του κόσμου- έπρεπε να περάσει από εκεί να δει τα ματς.  Έστω κι ένα ημίχρονο… Αυτό είναι το σωστό.

Η ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ … ΜΕΤΣΟΒΟ

Βρέθηκε στο Μέτσοβο μαζί με κάποιους Ισραηλινούς πρόσφατα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Απόρησαν όσοι τους είδαν στην περιοχή. Στην πορεία διευκρινίστηκε πως πήγαν για να επιθεωρήσουν τις εγκαταστάσεις (ξενοδοχείο και γήπεδο) καθώς εκεί θα κάνει την προετοιμασία της φέτος για ένα διάστημα η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Κλείστηκαν και φιλικά. Ακολούθως ο κόουτς φιλοξένησε τους Ισραηλινούς στο Porto Carras.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οι συμβουλές του Αμπέλ σε παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης

Αναμφίβολα ο Έντρικ Φιλίπε που επί του παρόντος αγωνίζεται στην Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα υπό καθεστώς δανεισμού συνιστά έναν...

Στην ίδια κατηγορία