Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το ρεκόρ του Τζίμα

Δημοφιλή

Ο Στέφανος Τζίμας έγινε το περασμένο Σάββατο στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο πρώτος παίκτης, που είναι γεννημένος το 2006 και συμμετείχε στο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας.

Μάλιστα κατάφερε να οδηγήσει την γενιά του ένα βήμα πρωτύτερα από εκείνη του 2005, αφού κατάφερε να τους εκπροσωπήσει στην ιστορία της Σούπερ Λιγκ πριν αγωνιστεί ακόμη σε αυτή ποδοσφαιριστής γεννημένος το 2005.

Μέχρι τώρα υπήρχαν εκπρόσωποι μόνο της γενιάς του 2004 και αυτοί είναι μόλις δέκα. Ο πρώτος που έκανε το ξεκίνημα ήταν πάλι από τον ΠΑΟΚ, αφού ο Άμπελ Φερέιρα είχε χρησιμοποιήσει τον Κούτσια στις 19 Σεπτεμβρίου 2020 ως αλλαγή στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στην Τούμπα στη θέση του Σβιντέρσκι.

Ο ΕΒΔΟΜΟΣ ΝΕΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Ο Στέφανος Τζίμας γίνεται ο έβδομος νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ΠΑΟΚ στην Α’ Εθνική και βρίσκεται πολύ μακριά από τον Απόστολο Τσουρέλα που σε ηλικία 16 ετών και 219 ημερών συμμετείχε στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Δόξα Δράμας 1-0 στις 24 Φεβρουαρίου 1980. Οριακά πίσω του, μόλις για μια ημέρα, βρίσκεται ο Γιώργος Κούτσιας, ο οποίος ήταν 16 ετών και 220 ημερών όταν αγωνίστηκε στο ΠΑΟΚ- Ατρόμητος 1-1.

Ο Γιώργος Κούδας που έχει τις περισσότερες συμμετοχές με τα χρώματα του ΠΑΟΚ είχε κάνει ντεμπούτο σε ηλικία 17 ετών και 27 ημερών.

Πηγή: slgr.gr

Προηγούμενο άρθροΤο δύσκολο έργο του Τακιανού
Επόμενο άρθροMανούχος στη Λαμία


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Stark Arena (video)

Απίθανη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague, εκφράζοντας...

Στην ίδια κατηγορία