Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του!

Δημοφιλή

Η 11η Μαΐου 2019 είναι μια ιστορική ημέρα για τον ΠΑΟΚ. Όχι μόνο γιατί νίκησε 1-0 την ΑΕΚ στον τελικό κυπέλλου και πρόσθεσε άλλο ένα τρόπαιο στη συλλογή του, αλλά και γιατί εκείνη η νίκη σήμαινε και το πρώτο νταμπλ στην ιστορία των «ασπρόμαυρων», οι οποίοι τρεις εβδομάδες νωρίτερα είχαν κάνει φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στον προ διετίας τελικό του Ολυμπιακού σταδίου, το γκολ του Τσούμπα Άκπομ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ήταν αρκετό για τον ΠΑΟΚ να φθάσει στη νίκη και να πανηγυρίσει την τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση κυπέλλου απέναντι στον ίδιο αντίπαλο! Με το σφύριγμα της λήξης, χιλιάδες οπαδοί του Δικεφάλου, που δεν είχαν τη δυνατότητα να βρεθούν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, κατέκλυσαν την περιοχή του Λευκού Πύργου για να γιορτάσουν το πρώτο νταμπλ.

Για τους νικητές του τελικού κυπέλλου της 11ης Μαΐου 2019 έπαιξαν οι Πασχάλακης, Γιαννούλης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Σάχοφ, Μπίσεσβαρ(90′ Ίνγκασον), Ζαμπά(65′ Λημνιός), Πέλκας(80′ Ολιβέιρα) και Άκπομ.

Προηγούμενο άρθροΑσπρόμαυρη κυριαρχία!
Επόμενο άρθροΕλ Καντουρί η επιστροφή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οι «ασπρόμαυροι» αριθμοί κόντρα σε Απόλλωνα

Ο ΠΑΟΚ ξεκινά τις υποχρεώσεις του για τα Play Out της Basket League από το Παλατάκι, υποδεχόμενος τον Απόλλωνα...

Στην ίδια κατηγορία