Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το πόρισμα θα κρίνει την παρέμβαση του εισαγγελέα

Δημοφιλή

Ο αγώνας Κολοσσός – Ιωνικός ήταν «παρωδία». Και δεν είναι η πρώτη φορά ( κι ούτε θα είναι η τελευταία) που έχουμε να κάνουμε με τέτοια φαινόμενα στη basket league.

Η ΕΟΚ έστειλε φάκελο στην «Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας» σχετικά με το θέμα.

Ο ΕΣΑΚΕ επίσης έκανε συγκεκριμένες ενέργειες χωρίς, όμως, να τις δημοσιοποιήσει. Επί της ουσίας στοιχεία δεν υπάρχουν, που να μπορούν να «δέσουν» υπόθεση χειραγώγησης. Εκτός κι αν προκύψουν στην πορεία, εκτός αν ανοίξουν …στόματα, αν βρεθεί κάποιο «βαθύ λαρύγγι». Επίσης αναμένεται με ενδιαφέρον αναφορά της  Sportradar (ανάλυση δεδομένων στοιχηματισμού) για το συγκεκριμένο ματς.

Για την ώρα ο φάκελος που συνέταξε η ΕΟΚ περιλαμβάνει δημοσιεύματα, ποσταρίσματα δημοσιογράφων, όπως και το χρονικό με τις αποδόσεις εταιρειών που στη συνέχεια απέσυραν το ματς από τις πλατφόρμες τους. Το σίγουρο είναι πως ο Ιωνικός αγωνίστηκε χωρίς τον πρώτο του σκόρερ (τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη) και χωρίς τον Ντιέγκο Καπελάν. Ο θόρυβος που δημιουργήθηκε μετά το ματς προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Κολοσσού που ζήτησε με ανακοίνωση «πλήρη διαλεύκανση» της υπόθεσης. Μια μέρα μετά ακολούθησε κι ο Ιωνικός.

Αυτό που πλέον περιμένουμε  στο επόμενο διάστημα είναι η σύνταξη ενός πορίσματος από την Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας. Εφόσον το πόρισμα περιλαμβάνει στοιχεία με συγκεκριμένες καταγγελίες θα προωθηθεί στον αρμόδιο αθλητικό εισαγγελέα.

ΥΓ: Υπάρχουν τουλάχιστον αλλά 3-4  παιχνίδια τα τελευταία χρόνια που απασχόλησαν για παρόμοιο λόγο την επικαιρότητα. Και το συμπτωματικό ο είναι πως πάντα σε αυτά τα… περίεργα συμμετέχει η συγκεκριμένη ομάδα.


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία