Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Το περίμενε πολύ καιρό

Δημοφιλή

Μη βρίσκοντας θέση καν στην αποστολή της πρώτης ομάδας το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Νίκολας Κουαλιάτα βρήκε… διέξοδο στον ΠΑΟΚ Β΄, με τον οποίο αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι την περασμένη Τρίτη κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας (6-1).

O 23χρονος Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός, που συνδύασε τη συμμετοχή του και με την επίτευξη ενός γκολ, χρησιμοποιήθηκε από τον Πάμπλο Γκαρσία καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη θεσσαλική ομάδα. Κι αυτή ήταν η πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, που ο λατινοαμερικάνος ποδοσφαιριστής έπαιξε καθ’ όλη τη διάρκεια ενός αγώνα. Η τελευταία φορά, που αυτό συνέβη ήταν στα τέλη του περασμένου Μαΐου, όταν ήταν ακόμη παίκτης της Μοντεβιδέο Γουόντερερς και, πιο συγκεκριμένα, στο εκτός έδρας ματς με την Κλαμπ Πλαζ Κολόνια (1-0).

Ερχόμενος στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ, ο Κουαλιάτα δεν κατάφερε να προσαρμοστεί γρήγορα και ν’ ακολουθήσει τις «επιταγές» του Ραζβάν Λουτσέκου, με συνέπεια ο χρόνος συμμετοχής του στους αγώνες να είναι ιδιαίτερα περιορισμένος. Σε κάθε περίπτωση, του λείπουν παιχνίδια από τα πόδια του κι η παρουσία του στα ματς της δεύτερης ομάδας μπορεί ν’ αποτελέσει μια καλή εναλλακτική λύση, τουλάχιστον για όσο διάστημα κριθεί αυτό απαραίτητο. Αν μη τι άλλο, είναι ευνοϊκή συγκυρία για τον Κουαλιάτα το γεγονός ότι στον πάγκο του ΠΑΟΚ Β΄ βρίσκεται ένας συμπατριώτης του, ο οποίος γνωρίζει άριστα το ευρύτερο «ασπρόμαυρο» περιβάλλον.

Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας ο Πάμπλο Γκαρσία χρησιμοποίησε τον 23χρονο ποδοσφαιριστή σε δύο διαφορετικές θέσεις ανά ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος ο Κουαλιάτα έπαιξε στα αριστερά της επίθεσης, ενώ στο αντίστοιχο δεύτερο (όταν ο Χατζηστραβός κάθισε στον πάγκο) έπαιξε στον άξονα της μεσαίας γραμμής και πίσω από το φορ.

Το αν ο λατινοαμερικάνος μεσοεπιθετικός θα εμφανιστεί και σε κάποια από τα επόμενα παιχνίδια της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ έχει να κάνει κυρίως με το αν ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα θελήσει να του δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιον αγώνα της πρώτης ομάδας. Κι η ρεβάνς κυπέλλου της ερχόμενης Τρίτης κόντρα στην Καλαμάτα μπορεί να αποτελέσει μια καλή σχετική ευκαιρία.


Τελευταία νέα

Έμαθε αντίπαλο στα ημιτελικά ο ΠΑΟΚ

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ με την νίκη με 1-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά...

Στην ίδια κατηγορία