Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Home Backstage Το… πάρε-δώσε Ολυμπιακού-Άρη συνεχίζεται

Το… πάρε-δώσε Ολυμπιακού-Άρη συνεχίζεται

0

Ο Μίτσελ τον θέλει, ο Άρης τον έχει θέσει εκτός ομάδας και ο Αργεντίνος εξτρέμ θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να πιάσει λιμάνι. Αν η διοίκηση το θελήσει, ο Μαντσίνι θα ντυθεί στα «ερυθρόλευκα». Το προηγούμενο διάστημα ο Ντάνιελ Μαντσίνι έριξε «βόμβες» για τα οφειλόμενα από την πλευρά του Άρη, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός των «κιτρινόμαυρων» να τεθεί στο περιθώριο.

Τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί με τον Μαντσίνι δεν αφήνουν… ασυγκίνητο τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει στην μεταγραφική του λίστα τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, αφού αποτελεί επιθυμία του Μίτσελ. Ο προπονητής των Πειραιωτών, έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Ντάνιελ Μαντσίνι και πλέον η υπόθεση του 26χρονου ποδοσφαιριστή έχει περάσει στα χέρια της διοίκησης του Ολυμπιακού, που εφόσον το θελήσει ο Μαντσίνι θα ντυθεί στα «ερυθρόλευκα».

Κάπου εδώ εμπλέκεται και το όνομα του Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ο Αφρικανός επιθετικός, ο οποίος σύμφωνα με τις… διαρροές του καλοκαιριού κόστισε 5 εκατομμύρια ευρώ στους Πειραιώτες, δεν δικαίωσε καμία προσδοκία και βρίσκεται σταθερά εκτός πλάνων του Μίτσελ. Ο Ολυμπιακός ψάχνει τρόπο να τον ξεφορτωθεί, ενώ δεν είναι μυστικό ότι ο Άρης επιθυμεί την επιστροφή του, έστω και με την μορφή του δανεισμού. Επιπρόσθετα, «ερυθρόλευκα» μέσα σημειώνουν ότι και ο Καμαρά θα ήθελε να αγωνιστεί ξανά στους «κιτρινόμαυρους». Κάπως έτσι δημιουργείται ένα… παζλ που μπορεί να αποδειχθεί αρκετά βολικό στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Exit mobile version