Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Το… πάρε-δώσε Ολυμπιακού-Άρη συνεχίζεται

Δημοφιλή

Ο Μίτσελ τον θέλει, ο Άρης τον έχει θέσει εκτός ομάδας και ο Αργεντίνος εξτρέμ θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να πιάσει λιμάνι. Αν η διοίκηση το θελήσει, ο Μαντσίνι θα ντυθεί στα «ερυθρόλευκα». Το προηγούμενο διάστημα ο Ντάνιελ Μαντσίνι έριξε «βόμβες» για τα οφειλόμενα από την πλευρά του Άρη, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός των «κιτρινόμαυρων» να τεθεί στο περιθώριο.

Τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί με τον Μαντσίνι δεν αφήνουν… ασυγκίνητο τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει στην μεταγραφική του λίστα τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, αφού αποτελεί επιθυμία του Μίτσελ. Ο προπονητής των Πειραιωτών, έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Ντάνιελ Μαντσίνι και πλέον η υπόθεση του 26χρονου ποδοσφαιριστή έχει περάσει στα χέρια της διοίκησης του Ολυμπιακού, που εφόσον το θελήσει ο Μαντσίνι θα ντυθεί στα «ερυθρόλευκα».

Κάπου εδώ εμπλέκεται και το όνομα του Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ο Αφρικανός επιθετικός, ο οποίος σύμφωνα με τις… διαρροές του καλοκαιριού κόστισε 5 εκατομμύρια ευρώ στους Πειραιώτες, δεν δικαίωσε καμία προσδοκία και βρίσκεται σταθερά εκτός πλάνων του Μίτσελ. Ο Ολυμπιακός ψάχνει τρόπο να τον ξεφορτωθεί, ενώ δεν είναι μυστικό ότι ο Άρης επιθυμεί την επιστροφή του, έστω και με την μορφή του δανεισμού. Επιπρόσθετα, «ερυθρόλευκα» μέσα σημειώνουν ότι και ο Καμαρά θα ήθελε να αγωνιστεί ξανά στους «κιτρινόμαυρους». Κάπως έτσι δημιουργείται ένα… παζλ που μπορεί να αποδειχθεί αρκετά βολικό στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.


Τελευταία νέα

Νέο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Την αναζήτηση του νέου της προπονητή συνεχίζει η Λίβερπουλ μετά την απόφαση του Γιούργκεν Κλοπ να αποχωρήσει στο τέλος...

Στην ίδια κατηγορία