Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Το παρασκήνιο με Ίνγκασον και Ρόμα

Δημοφιλή

Όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών η ιταλική Ρόμα ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του Ίνγκι Ίνγκασον. Οι Ρωμαίοι θέλησαν να κάνουν δικό τους τον Ισλανδό κεντρικό αμυντικό, αλλά η πρόταση δανεισμού χωρίς υποχρεωτική οψιόν αγοράς δεν ήταν αρκετή για να πείσει τον Δικέφαλο να συμφωνήσει στην παραχώρηση του ηγέτη της άμυνας του.

Πώς όμως έφτασε η ομάδα από την αιώνια πόλη να χτυπήσει την πόρτα των «ασπρόμαυρων» για τον διεθνή στόπερ του; Η Ρόμα λοιπόν έχει τεράστιο θέμα με το Financial Fair Play και έτσι ο Ζοσέ Μουρίνιο ανέθεσε στο τμήμα σκάουτινγκ του να τσεκάρει κεντρικούς αμυντικούς από πρωταθλήματα… δεύτερης ταχύτητας, που θα μπορούσαν να αποτελέσουν πιο οικονομικές λύσεις. Όλο το τμήμα σκάουτινγκ των “τζιαλορόσι” κατέληξε χωρίς δεύτερη σκέψη στον Ίνγκασον.

Μετά από αυτή την εισήγηση ο Ζοσέ Μουρίνιο επικοινώνησε με τον Ζοσέ Μπότο προκειμένου να συλλέξει και ο ίδιος πληροφορίες αναφορικά με τον παίκτη του ΠΑΟΚ. Ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου εξήγησε την κατάσταση και το πόσο σημαντικός είναι ο Ισλανδός για τον Δικέφαλο.

Ο Μουρίνιο πάντως θέλησε να τον αποκτήσει και έτσι η Ρόμα έστειλε πρόταση δανεισμού χωρίς ωστόσο υποχρεωτική οψιόν αγοράς. Ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε σε συζήτηση για έναν απλό δανεισμό για αρκετούς λόγους, οι Ιταλοί λόγω FFP δεν μπορούσαν να βάλουν υποχρεωτική οψιόν και τελικά η πρόταση απορρίφθηκε.

 


Τελευταία νέα

Στο μυαλό μόνο το τρόπαιο

Για το νοκ-άουτ προημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδος Ποδοσφαίρου γυναικών, ο ΠΑΟΚ Morris υποδέχεται στο Γήπεδο Νέων Επιβατών, την Τετάρτη 24...

Στην ίδια κατηγορία